Ta del av Miljonlotteriets kampanjer

Bingoträff

Följ med oss till Gekås!

Visst har du funderat kring hur dina bingokamrater är i verkligheten? Nu har du äntligen chansen att stilla din nyfikenhet! Tisdag 19 maj umgås vi på riktigt – du följer väl med?

Den 19 maj styr vi kosan mot shoppingparadiset Gekås med en buss fullproppad av fantastiska bingokamrater. Resan startar utanför Shell vid Nils Ericssonsterminalen/Centralstationen i Göteborg klockan 7:45. På vägen ner kommer vi såklart att underhålla oss med skratt, prat och olika tävlingar. Vi har kommit över mängder av presentkort som du kan använda på Gekås!

När klockan närmar sig 15:00 är det dags att lassa bussen full av shoppingpåsar och nöjda bingokamrater och påbörja färden hemåt. För att krydda dagen med lite extra glädje kommer vi att tävla ut finfina varuvinster på vägen hem till ett värde av 10 000 kronor!

Visst vill du följa med? Det klart du vill! Vi är många som är nyfikna på dig!

Vad kostar det? 100 kronor
Vad ingår i priset? En resa tur och retur till shoppingparadiset Gekås samt en lunchkupong till ett värde av 65 kronor. Du har även chans att vinna fina vinster!
Var möts vi? Utanför Shell, vid Nils Ericssonsterminalen/Centralstationen i Göteborg
Vilken tid? Vi träffas klockan 7:15 för uppsamling. Bussen rullar iväg cirka 7:45 och beräknas vara framme strax efter klockan 9. Vi återvänder till bussen och fyller den med fynd klockan 15:00. 

Anmäl dig genom att betala 100 kronor till bankgiro 5933-1967. Glöm inte att ange ditt kund- eller personnummer. Mejla ditt namn och mobilnummer till bingo@miljonlotteriet.se Självklart får du även ta med en vän, glöm bara inte att nämna det i ditt mejl.

Vi vill ha din anmälan senast den 7 maj!


Häng med Miljonlotteriet på bingoträff i Ullared
​ ​ ​ ​