Julshopping i Ullared

Julshopping i Ullared

För andra året i rad var det dags för en bingoträff till Gekås, Ullared. Det blev en heldag med bingospelande och julklappshopping.

Strax efter klockan åtta på morgonen lämnar två fulla bussar Nils Ericson Terminalen i Göteborg. I bussarna trängs ett glatt och förväntansfullt bingogäng. När alla har kommit till ro i bussen är det dags för ett bingospel.

Bollen Gustav 54 får rulla igång bingospelet. Från att ha varit spridda samtal i bussen lägger sig lugnet och koncentrationen. Då och då hörs “bingo” utropas. För varje rad blir spänningen desto större. Plötsligt hörs ett tjut från de två vännerna Petra och Ulrika.  De har båda fått full bricka samtidigt!

När bussen kommer fram till Ullared skyndar sig bingogänget in i varuhuset för att bocka av julklappslistan till nära och kära. Och kanske hitta ett och annat fynd till sig själva också. 

Efter några timmar återvänder spelarna till bussen med fulla kundvagnar. De karakteristiskt gula påsarna är fyllda med leksaker, hushållsartiklar och klädesplagg. Bussen fylls snabbt upp.

Vid halv fem tiden är vi åter i Göteborg. Det är mycket kassar som ska bäras med hem. Det kan ta ett tag innan man klurat ut hur man ska ta sig hem med alla påsar samtidigt.

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

Drömshoppa i Ullared tillsammans med Miljonlotteriet bingo online. Ullaredsträffen 2011
​ ​ ​ ​