Miljonlotteriet har varit på genrepet av Melodifestivalen med ett gäng glada kunder!

Miljonlotteriet var på Melodifestivalen!

Miljonlotteriet, tillsammans med härliga kunder, besökte Melodifestivalens genrep i Göteborg, Malmö och Skellefteå. 

Nu har chattvärdarna Linda och Malin tillsammans med bingomanager Anna varit på genrepet av Melodifestivalen i Göteborg, Malmö och i Skellefteå. Vi har spelat spel, ätit god mat och lyssnat på många bra artister tillsammans med våra kunder runt om i landet.

 

Göteborg 3/2

Först ut var vi i Göteborg där vi startade vi med en rundvisning på Miljonlotteriets kontor i Mölnlycke. Sedan spelades de spel tillsammans.

Och de bjöds på en god buffé! 

 

Bild på buffe

 

Sedan åkte vi vidare till Scandinavium för att kolla på melodifestivalen med artister som Charlotte Perrelli, Ace Wilder, Adrijana, Boris René, Dinah Nah, Det Vet Du och Nano! Vår favorit blev Nano med låten Hold on.   

 

 

Malmö 11/2

Veckan därefter var det full fart mot Malmö för att möta upp kunderna i Malmö Arena hotel. Här började vi med att spela spel tillsammans och ha det trevligt. 

 

bild på bingokunder Malmö

 .. för att senare ta sig vidare till Malmö Arena och lyssna på alla artister på genrepet. Där fick vi lyssna på Mariette, Benjamin Ingrosso, Dismissed, Roger Pontare, Lisa Ajax, Etzia och Allyawan

 

bild mello malmö

 

Skellefteå 24/2

Dags för nästa stopp! På fredagen flög vi till norr och träffade ett gäng härliga kunder på Skellefteå Scandic hotell och spelade spel och hade det trevligt tillsammans uppe i norr.

 

Bild på kunder i Skellefteå

 

Det bjöds på en god middag!

 

Bild på maten + bilder

 

Efter middagen var det dags att se föreställningen på Skellefteå Kraft Arena. Där fick vi kolla på Wiktoria, Sara Varga och Juha Mulari, John Henrik Fjällgren, Axel Schylström, Alice och Loreen! Favoriten blev John Henrik med sin låt "En värld full av strider".

 

 

Det har varit riktigt roligt att få träffa alla kunderna. Vi planerar redan in nästa träff som ska ske till våren och vi vill jätte gärna träffa dig också! Har du förslag på vad vi kan hitta på? Maila in ditt tips till Vinnare@miljonlotteriet.se. 

 

 

 

 

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

melodifestival
​ ​ ​ ​