Påskägg

Påskägg

Påskägg fyllda med godis

Chattspel med extra goda vinster!

Våra chattvärdar på plats för att underhålla genom tävlingar och aktiviteter, men också för att heja på och svara på dina frågor. Våra tävlingar kallas chattspel och du kan lära dig allt om dem här.

 
Just vecka 15 har påskharen har besökt våra chattvärdar och kommer under tiderna chattvärdarna är på plats då och då att dela ut påskägg fyllda med godsaker i bingorum 1. 

Ett påskägg kan vara vilken typ av chattspel som helst, till exempel baklänges, ordmixen, frågesport med mera. Skillnaden jämfört med andra chattspel är att chattvärden inte förvarnar innan ett påskägg kommer. Så här gäller det att vara beredd med en köpt bricka. Ordet "PÅSKÄGG" dyker upp framför ett chattspel när du minst anar det.

För att få svara på ett chattspel måste man ha bricka i det pågående bingospelet (som i alla chattspel). Våra chattvärdar befinner sig i bingorum 1 vardagar klockan: 9-12, 14-17 och 18-22 samt helger klockan: 9-22.

Du kan vinna max ett påskägg under vecka 15. Påskägget räknas in i de tre vinster du kan vinna under ett chattpass. Alla påskägg skickas sedan ut vecka 16. 

Klicka här för att spela bingo >> 

 

miljonlotteriet
​ ​ ​ ​