Schlagerkryss

Schlagerkrysset

Ta dig till final och bli vår Schlagervinnare!

På lördag bänkar sig Sveriges befolkning framför TVn för att följa den 55:e upplagan av Melodifestivalen. Medan artisterna tävlar om storslagen seger ska vi också tävla om fina titlar. Klockan 18 tänder vi upp strålkastarna och riktar dem mot dig och dina schlagerkunskaper! Är du tillräckligt bra för att knipa åt dig en finalplats?

Scenen hittar du i bingorum ett och här kommer fyra frågor att presenteras vars svar ska in i korsordet till höger. Vi är ute efter det ord som bildas i det rosa fältet. När du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning! De tre personer som svarar rätt först vinner ära och beröm, men även bonus såklart! Första pris är 150 kronor, andra pris är 100 kronor och tredje pris är 50 kronor i bonus.

Schlagerkrysset kommer att spelas varje lördag i samband med Melodifestivalens deltävlingar. Den person som kommer etta varje vecka går vidare till vår final där kanonfina vinster utlovas! Om veckans etta redan vunnit och gått vidare till finalen får tvåan gå vidare istället. Finalen utspelar sig naturligtvis den 14 mars då även Melodifestivalens final äger rum.

Klara finaldeltagare hittills:

1. Jokke
2. Lena007Bond
3. Gramse
4. Elin202
5. Leena8837

Spela bingo >>
Skrapa lotter >>


schlagerbingo
​ ​ ​ ​