Drömcoacherna hjälper dig hitta drömvinsten!

Drömcoacherna hjälpte Lars att hitta drömvinsten

Plötsligt kom storvinsten för Lars Dahlbäck. 150 000 att spendera, men på vad? Lars tog hjälp av Miljonlotteriets drömcoacher för att välja just sina drömvinster.

Lars Dahlbäck har haft väldigt mycket tur med Miljonlotteriet. Vinster näst intill varje månad – och till slut kom storvinsten!

– Ja, jag har tagit ut en del prylar under årens lopp. Det har blivit ett par grillar, en tv och lite sånt där, säger Lars.

Många småvinster har gjort att det alltid funnits en del pengar på vinstkontot. Men så en dag kom den stora vinsten. 150 000 kronor!

– Jag trodde inte att det var sant. Plötsligt stod jag där med en storvinst, säger Lars.

Nu återstod bara att välja vad som skulle plockas ut för summan. Det var där som Miljonlotteriets drömcoacher kom in i bilden.

– Jag var lite osäker på vad jag skulle välja så jag ringde till kundtjänst och de frågade mig vad jag var intresserad av, säger Lars som berättade för drömcoachen att det var resor och ett snyggare badrum som han drömde om.

Efter det inspirerande samtalet bestämde han sig för att fräscha upp badrummen med nya toalettsitsar och nya blandare. Sedan blev det presentkort på resor; 60 000 kronor på Norrtelje resebyrå och 80 000 kronor på Fritidsresor.

Så med en hel del tur och med lite hjälp från drömcoacherna kunde Lars sätta ihop sitt drömpaket. En julkryssning till Helsingfors och under året planerar han och hustrun en resa till Kanarieöarna och en till Thailand. Nästa år blir det förmodligen även en tripp till Mexiko!

Miljonlotteriets vinster >>
Skrapa lotter >>
Spela bingo >>

Drömcoacher Miljonlotteriet
​ ​ ​ ​