Jubileumslotten

Jubileumslotten

Vinn 50 000 kr i månaden i ett år!

Vi fyller 50 år och bjuder dig på en lott laddad med tre spännande spel och exklusiva vinster! Jubileumslotten spelar du på i hela sex månader med nya vinstchanser längs vägen. Vinsterna blir större ju närmare Februarifinalen du kommer – då har du möjlighet att vinna hela 50 000 kronor i månaden i ett helt år!
1964, samma år som Saltkråkan hade premiär och Per Myrberg sjöng Trettifyran, startades vårt fantastiska lotteri. Syftet var att skapa bättre förutsättningar för IOGT-NTO att förverkliga drömmen om att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit med hela 1,5 miljarder kronor! 

Nu fyller vi alltså 50 år och det firar vi med att ge alla er prenumeranter en födelsedagspresent. Jubileumslotten som du fått i kuvertet från oss är laddad med massa fina vinster och spännande spel som pågår en bit in på nästa år. 

Du spelar med andra ord i hela sex månader och får nya vinstchanser längs vägen. Vinsterna blir värda mer ju närmare februarifinalen vi kommer – då kan du vinna hela 50 000 kronor i månaden i ett helt år!


Så här spelar du
Jubileumslotten innehåller tre spännande spel och spelperioden är september till 

Läs mer om Vit Jul >>

 

nfs scouting iogt-nto miljonlotteriet

Sociala Företag
Sociala Företag skapar en meningsfull vardag genom att vara en länk mellan ett tidigare liv i missbruk och arbetsmarknaden. Ett exempel är second hand-butiken i Skarpnäck.

Läs mer sociala företag >> 

 

Ett ljus i mörkret för utsatta barn

Junis – IOGT-NTO:s juniorförbund
Junis arrangerar mängder av stora och små, långa och korta, aktiviteter. Allt från kojbyggarläger, piratläger och teaterkollon till pysseldagar, badutflykter och filmfestivaler.

Läs mer om Junis >>


malin unf iogt-nto nykterhetsrörelsen alkoholist miljonlotteriet

Nykterhetsrörelsens scoutförbund
Scoutförbundets mål är att alla ska ha möjlighet att utvecklas till självständiga och ansvarstagande individer som för sin egen skull väljer att avstå från alkohol och andra droger.  

Läs mer om scoutförbundet >>

 

nfs scouting iogt-nto miljonlotteriet

Alkoholrådgivningen
Alkoholrådgivningen finns till hands via telefon och e-post och hjälper människor med missbruk eller anhöriga med stöd och råd. 

Läs mer om alkoholrådgivningen >>


Kamratstöd
Verksamheten bygger på hjälp till självhjälp och tar tillvara den kraft till förändring som den enskilde individen besitter. IOGT-NTO stärker personer som varit i missbruk och som har behov av att få skapa sig sociala nätverk och få vara i alkohol- och drogfria miljöer. 

Läs mer om IOGT-NTO:s kamratstöd >>

kamratstöd iogt-nto miljonlotteriet ändamålet
   


Hillevi Wahl om uppväxten i ett missbrukarhem
Författaren och krönikören Hillevi Wahl växte upp med alkoholiserade föräldrar. Själv klarade hon sig från spriten. Men hamnade i stället i ett matmissbruk. I boken ”Hungerflickan” berättar hon om sina erfarenheter. 

Läs intervjun med Hillevi Wahl >>

Tillsammans med Paolo Roberto har vi spelat in en film om Sociala Företag. Klicka på bilden nedan för att se den!

miljonlotteriet jubileumslotten 50 år 2014 vinn 50 000 kr
​ ​ ​ ​