Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


Måndag- Onsdag   Spela för 50 kr och få 10 kronor tillbaka - om och om igen

miljonlotteriet


En härlig start på veckan med en trevlig bonus som du kan samla på hela dagen! Oavsett om du skrapar våra lotter, spelar bingo eller provar lyckan i Skattjakten och Pyramiden, så får du 10 kronor tillbaka varje gång du spelat för 50 kr, om och om igen (max 200 kr i bonus). Dagens aktiviteter i bingochatten utlovar en "Stjärna" och dubbla vinnare. Visst blir man nyfiken?

Spela bingo >>  Skrapa lotter >>  Spela Skattjakten >>

Läs bonusvillkor >> 

     

     
Onsdag-Söndag   Missa inte dagens tävling med 1000 kr i potten!
 
 

Din tur att vinna fina vinster ökar för varje gång du deltar! När du spelar ett valfritt spel idag och svarar på frågan i formuläret så har du chansen att vinna 50 kr att spela för! Om det inte är nog bjuder vi bland annat på bonusvinster värda 50 kronor på kvällen i bingochatten.

Klicka här för att tävla>>    Gör en insättning>>

     
Torsdag - Onsdag   Få 50 % extra att spela för hela veckan varje dag!

Full fart med veckans bonus som höjer din insättning med hela 50 procent! Om du sätter in t.ex. 200 kr så får du 100 kr tillbaka i bonus (lägsta insättningsbelopp 100 kr). Och du - glöm inte att bingochatten bjuder på karameller till frukost!

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
Måndag-Söndag   Svara på frågor och vinn extra pengar att spela för!

frågesport-miljonlotteriet


Hela veckan, morgon till kväll, bjuder vi på roliga och kluriga chattspel i vårt bingorum. Den här veckan blir det både bingokryss, Restipset och då och då dyker det upp en Blixt! Chattspelen är inte bara roliga, utan vinsten är en bonus som det går att spela för. Emellanåt delas det även ut kramar och rosor i chatten. Det betyder att vinnaren av ett chattspel får dela ut lika mycket i bonus till en annan spelare i form av en ros eller kram. Välkommen in i vår trevliga chatt! 

Spela bingo>>  Läs mer om alla aktiviteter i chatten >>

     

     

Bonusvillkor:

(Måndag - Onsdag): Bonusen på 10 kronor utbetalas automatiskt till din spelplånbok när du spelat för 50 kronor (gäller både spel med vinstkonto, bonus eller kontanter). Erbjudandet gäller flera gånger, du kan dock max få 200 kronor i bonus sammanlagt under hela kampanjperioden. Erbjudandet gäller från klockan 08:00 den 2016.01.04 till klockan 23:00 2016.01.06. Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, du kan alltså inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Torsdag - onsdag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50% tillbaka i bonus. Gör du en insättning på t.ex. 300 kronor så får du alltså 150 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Du kan max få 200 kr i bonus per dag. Erbjudandet gäller från klockan 08:00 2016.01.07 till klockan 23:00 2016.01.13. Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 2016.01.14. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

 ​ ​ ​ ​