Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Söndag
  Schlageryra! Festlig bonus som ger dig 100 kronor extra!
miljonlotteriet

I helgen går Mellofinalen av stapeln och det känns som hela veckan kommer vara fylld av fest och glamour. Inte minst med vår härliga Schlagerbonus. Med den kan du få ännu mer att spela för. 

1. Sätt in exakt 200 kronor!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. Du får 100 kronor extra av oss att spela för.
4. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag kväll.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Måndag - Lördag
  Musiktävling hela veckan – 10 stycken vinner vackert ljushus! 
miljonlotteriet   Nu tävlar vi återigen ut favoriten Urbania ljushus till ett värde av 400 kronor. Här har alla chansen att vara med och tävla. Allt som krävs är att du spelar ett valfritt spel på Miljonlotteriet, svarar på en fråga och lämnar en motivering. Vinnarna presenteras på vår vinnarsida på tisdag 15 mars 2016.

Klicka här för att tävla>>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
 Lördag   Schlagertipsrunda i bingochatten
    Ikväll är det äntligen dags för finalen i Melodifestivalen. Medan artisterna tävlar om storslagen seger kommer vi i chatten tävla om härliga bonusar. Mellan klockan 18:00 - 20:00 kommer chattvärden ge er totalt sex frågor. Det kommer vara 1, X, 2 frågor och sedan avslutas det med en utslagsfråga. Ni ska inte svara i chatten utan ni skickar er schlagerrad till vinnare@miljonlotteriet.se. Vinnarna presenteras i chatten samma kväll och delar på 250 kronor i bonus. Här kan du läsa mer om Schlagerfesten >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Torsdag-Söndag   Vi bjuder på 3 brickor till nya Stjärngåvan!
 miljonlotteriet   Extra insatt insättningsbonus på söndag fram till kl 22.00  som ger dig 100 % tillbaka upp till 200 kr. Du kan omsätta beloppet fram till kl 08.00 på måndag.
Gör insättning>>

Stjärngåvan är vårt nyaste bingo. Ett variant-bingo där underhållningen varar länge. Sugen på att prova? Just nu bjuder vi på tre brickor. Ta chansen att vinna jackpoten!
Erbjudandet gäller från torsdag till 14 mars kl 07.00.

Klicka här för att hämta brickor>>
     

Bonusvillkor:

(Måndag - Sördag): När du gör en kontant insättning på exakt 200 kronor så ger vi dig 100 kronor i bonus. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller en gång om dagen från klockan 08.00 den 7 mars 2016 till klockan 23.00 den 13 mars 2016. 
Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 14 mars 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Måndag - Lördag): Vinsten är ett ljushus från Urbania till ett värde av 400 kronor. Du tävlar genom att svara på ett par frågor i vårt tävlingsformulär. Det går att tävla från och med klockan 08:00 den 7 mars 2016 fram till klockan 15:00 den 12 mars 2016. Du får endast tävla en gång under tävlingsperioden. För att vinna krävs det att du spelat ett valfritt online spel på Miljonlotteriet under tävlingsperioden. Du måste även svara rätt på frågan samt lämna en motivering. Det går att vinna max ett ljushus per person och det kommer totalt att tävlas ut 10 stycken ljushus. Vinnarna presenteras på vår vinnarsida på tisdag 15 mars 2016.

(Lördag) Mellan klockan 18:00-20:00 kommer det komma 6 stycken frågor. De kommer dyka upp med ca 20 minuters mellanrum. Svaren är 1, X eller 2, men sista frågan kommer vara en klurig utslagsfråga. När du fått alla frågor skickar du din rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Endast en gissning per spelare är tillåten. En halvtimme efter utslagsfrågan kommer chattvärden presentera fem vinnare som vinner 50 kronor i bonus vardera. De som vinner bonus är ettan, tvåan, trean, fyran och tian med korrekt svar. Skulle det mot förmodan inte komma in tio rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vinnarmejlen.

 

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

​ ​ ​ ​