Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Söndag
  Gör en insättning och vi dubblar den!
Miljonlotteriet


1.
Sätt in ett valfritt belopp och vi dubblar den upp till 200 kr!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du omsatt din kontanta insättning matchar vi den och du får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag   Svara på frågor i chatten och vinn en Omaggio Silvervas!
miljonlotteriet  

Nu har du chansen att vinna en vacker Omaggio vas till ett värde av 400 kronor. Den här veckan behöver du inte vara snabbast för att ha chans att vinna. Ettan och femman med korrekt svar vinner varsin vas. 

Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 18:00-22:00 i vår bingochatt. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max en Omaggio vas per hushåll. Chattvärden tävlar ut totalt 6 st vaser. Vid varje tävlingsfråga vinner 2 st en vas, den som svarar rätt först och den som kommer femma. Om det mot förmodan inte kommer fem korrekta svar väljer chattvärden fyran (sedan trean o.s.v) istället.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>

     
     
 Torsdag
  Ett, kryss eller två? Häng med på vår kluriga Tipsrunda!

Ikväll mellan klockan 18:00-20:00 kommer chattvärden ge er totalt sex frågor i vår Tipsrunda. Ni ska inte svara i chatten, utan när ni fått utslagsfrågan skickar ni er rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Vinnarna presenteras i chatten samma kväll och delar på 250 kronor i bonus. Läs mer om Tipsrundan här >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Onsdag och Söndag 
  På onsdag och söndag bjuder vi på brickor till Stjärngåvan!
 Miljonlotteriet   Stjärngåvan är vårt nya variantbingo där en bricka kostar endast 2 kronor.
Det bästa med Stjärngåvan är ändå själva "gåvan". Det här är nämligen ett bingospel som kommer med jämna mellanrum att bjuda på fria brickor.

På onsdag och söndag får ni 3 st fria brickor från klockan 18.00 - 21.00.
Du måste vara inloggad vid dessa tidpunkter och klicka på bingopuffarna på bingosidan för att få dina brickor.
(Tryck på F5 ifall sidan inte uppdateras automatiskt kl 18.00 och puffarna visas)

Gå till bingosidan och klicka på puffen med Stjärngåvan >>

Läs tävlingsvillkor >>

Bonusvillkor:

(Måndag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 200 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 14 mars 2016 till klockan 23:00 den 20 mars 2016. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen. 
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 21 mars 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Tisdag): Vinsten är en Omaggio vas till ett värde av 400 kronor. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt på frågan. Den som svarar rätt först och som nummer fem vinner en vas. Man får vinna max en gång under tävlingsperioden. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Chattvärden tävlar ut totalt 6 stycken vaser mellan klockan 18:00-22:00 tisdagen den 15 mars 2016. Om det mot förmodan inte kommer fem korrekta svar väljer chattvärden fyran (sedan trean o.s.v) istället. 

(Lördag) Mellan klockan 18:00-20:00 kommer det komma 6 stycken frågor. De kommer dyka upp med ca 20 minuters mellanrum. Svaren är 1, X eller 2, men sista frågan kommer vara en klurig utslagsfråga. När du fått alla frågor skickar du din rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Endast en gissning per spelare är tillåten. En halvtimme efter utslagsfrågan kommer chattvärden presentera fem vinnare som vinner 50 kronor i bonus vardera. De som vinner bonus är ettan, tvåan, trean, fyran och tian med korrekt svar. Skulle det mot förmodan inte komma in tio rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vinnarmejlen.

(Onsdag & Söndag) Vi bjuder på tre brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 18:00-21:00 den 16 och 20 mars 2016. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
​ ​ ​ ​