Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Lördag
  Succén med vårbonus fortsätter!
Miljonlotteriet

1. Sätt in ett valfritt belopp och vi dubblar det upp till 200 kronor!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du omsatt din kontanta insättning matchar vi den och du får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 200 kronor och spela för dessa får du 200 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till lördag.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Måndag - Tisdag   Vinn en vacker matta i bingochatten
 matta   Nu har du chansen att vinna en vacker matta till ett värde av 1000 kronor

1.
Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det i bingorum 1
2. För att vinna behöver du ha gjort en insättning under dagen, ha en bricka i pågående bingospel samt svara rätt på frågan. 
3. Vid varje fråga vinner två spelare, ettan och fyran, en matta.
4. Max en vinst per hushåll under tävlingsperioden. Totalt tävlar vi ut 6 st mattor per dag.
På måndag mellan klockan 18:00-22:00. På tisdag mellan klockan 14:00-17:00.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>

     
     
Fredag   Lös korsord tillsammans med andra i vår bingochatt
Miljonlotteriet
 

Att lösa korsord är både roligt och bra för minnet. Bingokrysset spelas på fredag klockan 09:00-11:00 och vid klockan 18:00-20:00 i chatten. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Ni ska alltså inte svara i chatten. Här kan du läsa mer om bingokrysset >>

Spela bingo >>  Gör insättning >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>

     
     
Söndag   Spännande söndag med skojig skattjakt
miljonlotteriet

Nu kan du spendera söndagen med en spännande skattjakt. När du spelat för 30 kronor på Skattjakten får du automatiskt in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Du kan spela för både bonus, vinstkontomedel och kontanta medel. 

I Skattjakten ska du hitta gömda skatter på spelplanen. Ju ädlare skatter du hittar, desto högre blir vinsten. Erbjudandet gäller mellan klockan 08:00-23:00 hela söndagen. Du kan utnyttja erbjudandet om och om igen.

Spela Skattjakten >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Söndag   Fribrickor till Stjärngåvan!
miljonlotteriet
Stjärngåvan är ett härligt variantbingo som du kan spela tillsammans med andra i vårt bingorum. Nu bjuder vi dig på 3 fribrickor till Stjärngåvan.

För att få brickorna måste du vara inloggad den 17 april mellan klockan 20:00-21:00.
Gå till bingosidan och klicka på bingopuffen för att få dina brickor.


(Tryck på F5 ifall sidan inte uppdateras automatiskt kl. 20.00 och puffarna visas)

Gå till bingosidan och klicka på puffen med Stjärngåvan >>

Läs bonusvillkor >>

Bonusvillkor:

(Måndag - Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 200 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 11 april 2016 till klockan 23:00 den 16 april 2016. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen. 
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 17 april 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Måndag - Tisdag): Vinsten är en matta till ett värde av 1000 kronor. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste du ha gjort en insättning under dagen, ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt på frågan. Den som svarar rätt först och som nummer fyra vinner en matta. Man får vinna max en gång per hushåll under tävlingsperioden. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Chattvärden tävlar ut totalt 6 stycken mattor mellan klockan 18:00-22:00 måndagen den 11 april 2016. Chattvärden tävlar ut totalt 6 stycken mattor mellan klockan 14:00-17:00 tisdagen den 12 april 2016. Om det mot förmodan inte kommer fyra korrekta svar väljer chattvärden trean (sedan tvåan) istället. 

(Fredag): Bingokrysset spelas två gånger på fredag, mellan klockan 09:00-11:00 samt klockan 18:00-20:00. Varje halvtimme får du en fråga vars svar ska in i korsordet som du hittar här >>. Vi är ute efter det ordet som bildas i de gulmarkerade rutorna, och när du tror dig ha det rätta svaret mejlar du in det till oss på adressen vinnare@miljonlotteriet.se. Tänk på att frågorna ställs i oordning!
Den som skickar in rätt svar först, nummer två och nummer tio vinner 80 kronor i bonus som de kan använda för att skrapa Resanlotten. Vinnarna utses 30 minuter efter avslutat bingokryss och presenteras i bingochatten. Skulle det mot förmodan inte komma in 10 rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vår vinnarmejl.

(Söndag): När du spelat för 30 kronor på Skattjakten kommer det automatiskt att sättas in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger mellan klockan 08:00-23:00 den 17 april 2016. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det går att spela med både vinstkontomedel, bonus och kontanta medel.

(Söndag): Vi bjuder på tre brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 20:00-21:00 den 17 april 2016. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
​ ​ ​ ​