Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Söndag
  Kalasbra insättningsbonus ger dig extra att spela för!
miljonlotteriet

1. Sätt in ett valfritt belopp och vi dubblar det upp till 222 kronor!
2. Spela bingo och skrapa lotter för din insättning. 
3. När du omsatt din kontanta insättning matchar vi den och du får en bonus av oss!
4. Ex. Sätter du in 222 kronor och spela för dessa får du 222 kronor från oss.
5. Du kan göra detta en gång om dagen från måndag till söndag.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Hela veckan   Köp 5 st Tiokronan och få 1 extra lott på köpet!
miljonlotteriet
 

Ta chansen att bli miljonär för bara en ynka tia. Inte nog med den häftiga toppvinsten på 1 miljon utan Tiokronan ger dig även jackpotandelar till nästa jackpotdragning som sker den 12 maj. Passa på! 

Just nu har vi ett fint erbjudande som gäller både i butik samt online. Köp 5 lotter så bjuder vi på 1 extra lott. Kampanjen pågår fram till 1 maj och gäller en gång per kund. När du köpt och skrapat 5 Tiokronan online får du en bonus till din spelplånbok som du kan köpa din extra lott för. 

Skrapa Tiokronan här >>  Spela bingo >>  Gör insättning >>  

Läs bonusvillkor >>

     
     
Söndag

Vi bjuder på tre brickor till Stjärngåvan
miljonlotteriet

Stjärngåvan är ett härligt variantbingo som du kan spela tillsammans med andra i vårt bingorum. Spelets jackpot faller ut ofta och blir din vid full bricka inom 57 bollar. 

För att få dina fribrickor måste du vara inloggad den 24 april mellan klockan 20:00-21:00. Gå till bingosidan och klicka på bingopuffen för att få dina brickor.
(Tryck på F5 ifall sidan inte uppdateras automatiskt kl. 20.00 och puffarna visas)

Gå till bingosidan och klicka på puffen med Stjärngåvan >>

Läs bonusvillkor >>

   
     
Söndag   Klättra i Bingotrappan och vinn bonus att spela för!
Miljonlotteriet
Häng med på ett spännande och annorlunda kryss. Bingotrappan spelas mellan klockan 18:00-20:00 i chatten. I Bingotrappan får du olika ledtrådar av chattvärden och svaren på dessa ska sedan placera in på rätt rad i krysset. Med hjälp av dessa ledtrådar ska du hitta det ord som de gula rutorna bildar. Här gäller det att inte svara i chatten, utan svaret skickas till vinnare@miljonlotteriet.se. Max en gissning per person. Krysset hittar du här >>

Spela bingo >>  Gör insättning >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>

Bonusvillkor:

(Måndag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 222 kronor får du 222 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 222 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 18 april 2016 till klockan 23:00 den 24 april 2016. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen. 
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 25 april 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Hela veckan): Köp 5 Tiokronan lotter så bjuder vi på 1 extra lott. Kampanjen pågår fram till 1 maj klockan 24:00 och gäller en gång per kund. När du köpt och skrapat 5 Tiokronan online får du en bonus till din spelplånbok som du kan köpa din extra Tiokronan lott för. OBS! Det går inte att kombinera erbjudandet med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. Detta erbjudande har varit aktivt på vår hemsida sedan 1 april 2016, om du redan utnyttjat erbjudandet en gång kan du inte få det igen. 

(Söndag): Vi bjuder på tre brickor till Stjärngåvan. Du kan hämta dina brickor mellan klockan 20:00-21:00 den 24 april 2016. De fria brickorna får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa brickor i Stjärngåvan. Du kan få din bonus endast en gång under dagen. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. För att få din bonus gäller det att du är inloggad någon gång mellan klockan 20:00-21:00 på söndag samt klickar på bingopuffen (bilden på stjärngåvan) som finns på bingosidan

(Söndag): Bingotrappan spelas på söndag mellan klockan 18:00-20:00. Chattvärden ställer 6 st olika frågor/ledtrådar och svaren ska skrivas in i krysset som hittas här >> Chattvärden söker det ord som bildas i de gula rutorna, uppifrån och ner. För att det ska bli extra klurigt kommer ledtrådarna i oordning. Chattvärden talar självklart om vilken rad ledtråden hör till. Ni får gissa max EN gång under kvällen och svaret skickas till vinnare@miljonlotteriet.se. Samma kväll presenteras fyra vinnare som får 75 kronor vardera i bonus. 

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
Stjärngåvan är ett variantspel där brickan kostar enbart 2 kronor och en jackpot som startar på 500 kronor och faller ut inom 57 bollar.
Spelet heter gåvan för att vi kommer att inte alltid ha det i schemat utan använda det som ett ” gåvo spel”.
​ ​ ​ ​