Kampanjkalender

Ta del av veckans erbjudanden!


     
Onsdag   I dag får du – 200 kronor extra!

Gör du en insättning fram till kl 23.00 matchar vi den med 100% extra upp till 200 kronor. Sätter du exempelvis in 200 kronor och spelar för dessa så får du automatiskt 200 kronor från oss! På onsdag kväll delar vi ut extra mycket pengar att spela för! Läs mer här hur du vinner en superfråga >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs villkor >>

     

     
Torsdag - Söndag
  Få 15 kronor tillbaka på alla spel – om och om igen!
miljonlotteriet_15kr

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
 Torsdag
   Vi firar kramens dag med extra vinster i chatten!
 miljonlotteriet_kramar    

En kram är en fin, värmande och vänlig gest som kan ge stöd och tröst. En kram kan vara så mycket och betyda så mycket! Hos Miljonlotteriet Bingo är en kram värd en pengar som du kan spela för. Det innebär att du som vinner en frågesport i chatten får dela ut samma vinstsumma till valfri spelare i som befinner sig i chatten. Extra mycket glädje!

Läs mer här om veckans frågesport i chatten>>

Bonusvillkor:

(Måndag–onsdag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 60% tillbaka i bonus. Gör du en insättning på till exempel 200 kronor så får du alltså 120 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Du kan max få 200 kr i bonus per dag. Erbjudandet gäller från 14 januari klockan 08:00 till 23:00 den 20 januari. 
Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 07:00 2016.01.25. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. Om du gör en insättning mellan klockan 08:00-12:00 kommer Frukostbonusen att triggas först. 

(Måndag–onsdag)När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Gör du en insättning på till exempel 200 kronor så får du alltså 200 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller en gång om dagen mellan klockan 08:00–23:00, 18 till 20 januari. 
Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 07:00 den 21 januari Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Torsdag–söndag): Bonusen på 15 kronor utbetalas automatiskt till din spelplånbok när du spelat för 50 kronor (gäller både spel med vinstkonto, bonus eller kontanter). Erbjudandet gäller flera gånger, du kan dock max få 200 kronor i bonus sammanlagt under hela kampanjperioden. Erbjudandet gäller från klockan 08:00 21 januari till klockan 23:00 den 24 januari. Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, du kan alltså inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.


 
Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

​ ​ ​ ​