Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Onsdag   Sänkt pris på Vinterbingo!

Vinterbingos jackpot ligger nu på över 124 000 kronor! Det vill vi fira genom att sänka brickpriset till 15 kr (20 kr ord pris). I tre dagar kan du njuta av Vinterbingo till ett billigare pris. Kanske är det du som är vår nästa jackpotvinnare?  

Vi har dessutom många roliga aktiviteter i vår chatt. Vad sägs om mysiga kramar och spännande Guldfrågor? Läs mer här >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  När spelas vinterbingo>> 

Läs villkor >>

     

     
Måndag - Söndag
  100 kronor extra att spela för varje dag!


När du gör en insättning på exakt 200 kronor så får du 100 kronor extra i bonus. Erbjudandet gäller en gång om dagen.

1. Gör en insättning på 200 kr
2. Spela för din kontanta insättning
3. Du får 100 kronor extra av oss att spela för.
4. Du kan göra detta en gång om dagen hela veckan! Den här veckan kan du alltså fylla på din spelplånbok rejält.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
 Lördag - Söndag   Vart är vi på väg? - Helgäventyret med 400 kronor i potten
    I helgen ger vi oss tillsammans ut på ett tvådagarsäventyr i chatten. I vårt nya chattspel ska ni klura ut vart vi är på väg. Det är alltså en stad eller ort vi söker. Till er hjälp kommer chattvärden att dela ut tre ledtrådar på lördag, och ytterligare tre ledtrådar på söndagen. Ni ska inte svara i chatten, utan svaret skickas till vinnare@miljonlotteriet.se.
Här kan du läsa mer om Vart är vi på väg? >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs villkor >>


     

Bonusvillkor:

(Måndag - Onsdag ): : Erbjudandet gäller från klockan 09.00 den 25 januari 2016 till och med klockan 15.00 den 27 januari 2016 och gäller för Vinterbingo 15 kr (20 kr ord pris).

(Måndagdag - Söndag)När du gör en kontant insättning på exakt 200 kr så ger vi dig 100 kr i bonus. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller en gång om dagen från klockan 09.00 den 25 januari 2016 till klockan 23.00 den 31 januari 2016. 
Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 1 februari 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Lördag - Söndag): Vårt nya chattspel börjar på lördagskvällen och slutar först kvällen därpå. I "Vart är vi på väg?" gäller det för dig att hitta den ort eller stad som vi söker. Till din hjälp kommer du att få totalt sex kluriga ledtrådar. De tre första ledtrådarna kommer på lördagen mellan klockan 18.00-20.00.  De resterande tre får ni sedan på söndagen mellan klockan 18.00-20.00. 
I "Vart är vi på väg?" ska du inte svara i chatten, utan när du tror dig veta svaret skickar du det till vinnare@miljonlotteriet.se. Du väljer själv när du ska våga dig på en gissning. Du kan gissa efter en ledtråd, eller vänta tills den sista ledtråden kommer. Däremot får du bara skicka in EN gissning under hela helgen. 
Fyra vinnare kommer att utses, och presenteras i chatten, vid klockan 20.00 på söndagskvällen. Det kommer vara den första, andra, tredje och tionde med rätt svar som vinner 100 kronor vardera att spela för. Skulle det mot förmodan inte komma in 10 rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vår vinnarmejl.


 
Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>
​ ​ ​ ​