Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Söndag
  Upp till 222 kronor extra att spela för varje dag!


Nu kan du få ännu mer att spela för med vår härliga insättningsbonus. När du gör en insättning får du 100 % extra i bonus av oss upp till 222 kr!

1. Gör en insättning på ett belopp mellan 100 - 222 kronor.
2. Spela för din kontanta insättning. 
3. När du omsatt din insättning får du samma belopp extra av oss att spela för.
4. Du kan göra detta en gång om dagen hela veckan! Du har hela veckan på dig att omsätta din bonus fram till kl 7.00 den 8:e februari. Den här veckan kan du alltså fylla på din spelplånbok rejält.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag
  Vinn härliga, färgglada badhanddukar i vår bingochatt
    Ikväll har du chansen att vinna en fin badhandduk från Pip Studio till ett värde av 600 kronor. Chattvärden kommer att tävla ut dessa i chatten mellan klockan 18:00 - 22:00. Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max en handduk vardera under kvällen. Vi kommer totalt att tävla ut sex stycken badhanddukar. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Torsdag
  Ett, kryss eller två? Häng med på vår kluriga Tipsrunda!
    Ikväll mellan klockan 18:00 - 20:00 kommer chattvärden ge er totalt sex frågor i vår Tipsrunda. Ni ska inte svara i chatten, utan när ni fått utslagsfrågan skickar ni er rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Vinnarna presenteras i chatten samma kväll och delar på 250 kronor i bonus. Här kan du läsa mer om Tipsrundan >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
 Lördag   Schlagerfest i bingochatten
    Ikväll drar äntligen Melodifestivalen igång. Medan artisterna tävlar om storslagen seger kommer vi i chatten tävla om härliga bonusar. Mellan klockan 18:00 - 20:00 kommer chattvärden ge er totalt sex frågor. Det kommer vara 1, X, 2 frågor och sedan avslutas det med en utslagsfråga. Ni ska inte svara i chatten utan ni skickar er schlagerrad till vinnare@miljonlotteriet.se. Vinnarna presenteras i chatten samma kväll och delar på 250 kronor i bonus. Här kan du läsa mer om Schlagerfesten >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Söndag - Måndag   Vart är vi på väg? - Helgäventyret med 400 kronor i potten
  I helgen ger vi oss tillsammans ut på ett tvådagarsäventyr i chatten. I "Vart är vi på väg?" gäller det att klura ut vilken stad det är vi söker. Till er hjälp kommer chattvärden att dela ut tre ledtrådar på söndag, och ytterligare tre ledtrådar på måndagen. Ni ska inte svara i chatten, utan svaret skickas till vinnare@miljonlotteriet.se. Här kan du läsa mer om Vart är vi på väg? >>

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs villkor >>

     

Bonusvillkor:

(Måndag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus, upp till 222 kronor. Gör du en insättning på till exempel 222 kronor så får du alltså 222 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller en gång om dagen mellan klockan 08:00–23:00, den 1 till 7 februari 2016. 
Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 07:00 den 8 februari. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Tisdag): Mellan klockan 18:00- 22:00 tisdagen den 2 februari 2016 kommer chattvärden att tävla ut totalt sex stycken badhanddukar i chatten. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en badhandduk per person under kvällen. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Vinsten är en badhandduk från Pip Studio till ett värde av 600 kronor.

(Torsdag): Tipsrundan spelas mellan klockan 18:00-20:00 i vår bingochatt. Det kommer komma totalt 6 stycken frågor som kommer med 20 min mellanrum. Svaren är 1 X eller 2 men sista frågan, alltså fråga nr 6, är en spännande utslagsfråga som brukar röra till det rejält. Eftersom utslagsfrågan finns så behöver man alltså inte vara snabbast in med rätt rad. När du har fått alla frågorna mejlar du in din rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Man kan alltså inte mejla in svaren förrän utslagsfrågan är ställd i chatten.
Fyra vinnare presenteras i chatten vid klockan 20:00. Första pris är 100 kronor i bonus, andra pris 75 kronor i bonus , tredje pris 50 kronor i bonus och fjärde 25 kronor i bonus att spela för!

(Lördag) Mellan klockan 18:00-20:00 kommer det komma 6 stycken frågor. De kommer dyka upp med ca 20 minuters mellanrum. Svaren är 1, X eller 2, men sista frågan kommer vara en klurig utslagsfråga. När du fått alla frågor skickar du din rad till vinnare@miljonlotteriet.se. Endast en gissning per spelare är tillåten. En halvtimme efter utslagsfrågan kommer chattvärden presentera fem vinnare som vinner 50 kronor i bonus vardera. De som vinner bonus är ettan, tvåan, trean, fyran och tian med korrekt svar. Skulle det mot förmodan inte komma in tio rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vinnarmejlen.

(Söndag - Måndag): Vårt chattspel börjar på söndagskvällen och slutar först kvällen därpå. I "Vart är vi på väg?" gäller det för dig att hitta den ort eller stad som vi söker. Till din hjälp kommer du att få totalt sex kluriga ledtrådar. De tre första ledtrådarna kommer på söndagen mellan klockan 18.00-20.00. De resterande tre får ni sedan på måndagen mellan klockan 18.00-20.00.
I "Vart är vi på väg?" ska du inte svara i chatten, utan när du tror dig veta svaret skickar du det till vinnare@miljonlotteriet.se. Du väljer själv när du ska våga dig på en gissning. Du kan gissa efter en ledtråd, eller vänta tills den sista ledtråden kommer. Däremot får du bara skicka in EN gissning under hela tävlingsomgången.
Fyra vinnare kommer att utses, och presenteras i chatten, vid klockan 20.00 på måndagsskvällen. Det kommer vara den första, andra, tredje och tionde med rätt svar som vinner 100 kronor vardera att spela för. Skulle det mot förmodan inte komma in 10 rätta svar väljer chattvärden svar nummer 9, 8, 7 tills den hittar rätt svar i vår vinnarmejl.

 
Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>


​ ​ ​ ​