Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


Måndag- Onsdag   Spela för 50 kr - 10 kronor studsar tillbaka om och om igen!

miljonlotteriet


En härlig start på veckan med en trevlig bonus som du kan samla på hela dagen! Oavsett om du skrapar våra lotter, spelar bingo eller provar lyckan i Skattjakten och Pyramiden, så får du 10 kronor tillbaka varje gång du spelat för 50 kr, om och om igen (max 200 kr i bonus). Dagens aktiviteter i bingochatten utlovar en "Stjärna" och dubbla vinnare. Visst blir man nyfiken?

Spela bingo >>  Skrapa lotter >>  Spela Skattjakten och Pyramiden >>

Läs bonusvillkor >> 

     

     
Torsdag- Söndag   Nyårsbonus 100 % extra upp till fyra insättningar

Vi höjer din insättning med 100 % när du gör en insättning. Mellan torsdag den 31:a december och söndagen den 3:e januari får du 100% tillbaka på din insättning upp till 200 kr (minsta insättningsbelopp är på 100 kr). Erbjudandet gäller en gång om dagen. Bonusen sätts in på din spelplånbok när du spelat för din insättning kontant. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     

     
Nyårskaramellen   10 vinnare vinner blomstercheckar i Årets Karameller!


Vad minns du av det gångna året? Svara på frågor i vår chatt så har du möjligheten att vinna blomstercheckar till ett värde av 80 kr. Under förmiddagen och eftermiddagen kommer chattvärden ge dig 12 kluriga frågor om det gånga året. Svara rätt på frågorna och 10 stycken vinner blomstercheckar! Kom och fira in det nya året med oss i chatten!

Spela bingo>>  Läs mer om alla aktiviteter i chatten>>

     

     
     

Bonusvillkor:

MåndagsMys (Måndag - Onsdag): Bonusen på 10 kronor utbetalas automatiskt till din spelplånbok när du spelat för 50 kronor (gäller både spel med vinstkonto, bonus eller kontanter). Erbjudandet gäller flera gånger, du kan dock max få 200 kronor i bonus sammanlagt under hela kampanjperioden. Erbjudandet gäller från klockan 08:00 2015.12.28 till klockan 23:00 2015.12.30. Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, du kan alltså inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Nyårsbonus (Tordag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus. Gör du en insättning på t.ex. 200 kronor så får du alltså 200 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller från klockan 08:00 2015.12.31 till 23:00 2016.01.03. Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00  2016.01.04. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Nyårskaramellen (Torsdag): Under torsdagen den 31:a december, förmiddagen kommer chattvärden att slänga ut 6 frågor i chatten. En fråga för varje månad under det gångna året. Ni ska INTE svara i chatten, utan när ni fått alla frågor skickar ni in era svar till vinnare@miljonlotteriet.se. De första fem med korrekta svar vinner blomstercheckar till ett värde av 80 kr. Chattvärden kommer att presentera vinnarna i chatten samma chattpass.

Under eftermiddagen kommer chattvärden att slänga ut 6 frågor igen chatten. En fråga för varje månad under det gångna året. Ni ska INTE svara i chatten, utan när ni fått alla frågor skickar ni in era svar till vinnare@miljonlotteriet.se. De första fem med korrekta svar vinner blomstercheckar till ett värde av 80 kr. Chattvärden kommer att presentera vinnarna i chatten samma chattpass.

Vinsterna skickas ut första veckan i Januari. Man kan vinna en blomstercheck per person.

 
​ ​ ​ ​