Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Lördag
  Vi ger dig 50 kronor extra på alla insättningar!
miljonlotteriet

Nu kan du få ännu mer att spela för med vår härliga insättningsbonus. När du gör en insättning på minst 100 kronor får du 50 kronor i bonus.

1. Gör en insättning på minst 100 kronor.
2. Spela för din kontanta insättning. 
3. Du får 50 kronor extra av oss!
4. Du kan använda detta erbjudande om och om igen, flera gånger om dagen!

Det spelar ingen roll hur stor insättning du gör, bonusen ligger alltid på 50 kronor.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag
  Vinn blommor till din kära!
miljonlotteriet  

Nu har du chansen att vinna blomstercheckar till ett värde av 80 kr i vår bingochatt. Blomstercheckarna kan användas till att överraska din käresta eller en vän med en vacker bukett. 

Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 14:00-22:00. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max en gång vardera under dagen. Totalt kommer tio stycken vinna blomstercheckar. 

Läs mer alla aktiviteter i chatten>>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Torsdag-Söndag   Sista chansen! Billigare brickor i Vinterbingo och Stjärnjacken!
    Nu sänker vi priset på Vinterbingo och Stjärnjacken resten av veckan. En bricka kostar bara 15 kronor och Stjärnjackens jackpot ligger på över 187 000 kronor. I Vinterbingo har du förutom jackpoten chans att vinna ett duntäcke till ett värde av 1000 kronor. 

Sista chansen! I slutet av februari kommer vi behöva stänga ner Vinterbingo och Stjärnjacken. Vill du veta varför? Läs mer här >>
 
Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

     
     
 Lördag   Extra hjärtliga vinster! Vinn fikakort!
  Vad är mysigare än att bjuda en vän på fika? Nu har du chansen att vinna ett fikakort, till ett värde av 80 kr, i vår bingochatt.

Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 14:00-21:30. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max en gång vardera under kvällen. Totalt kommer tio stycken vinna ett varsitt presentkort på fika. Fikakortet fungerar på flera orter och konditorier runt om i landet. 

Läs mer om aktiviteter i chatten  >>  Spela bingo >>  

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Söndag
  Idag är det Alla Hjärtas dag och det vill vi fira!
  Därför bjuder vi dig på en extra Kamratlott. Så här gör du:

1. Gå in på vår lottsida och köp en Kamratlott.
2. När du skrapat din lott sätts det in 20 kronor i bonus till din spelplånbok.
3. Nu kan du använda din bonus till att köpa en extra Kamratlott.

Erbjudandet gäller endast vid ett tillfälle den 14 februari 2016, mellan klockan 08:00 – 23:00.Lycka till!

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs villkor >>

     

Bonusvillkor:

(Måndag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50 kronor tillbaka i bonus. Det spelar ingen roll hur stor insättning du gör, bonusen ligger alltid på 50 kronor. Sätter du in 100 kronor får du 50 kr i bonus, sätter du in 200 kronor får du fortfarande endast 50 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger om dagen. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 8 februari 2016 till klockan 23:00 den 13 februari 2016.
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 14 februari. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Tisdag): Tisdagen den 9 februari 2016, mellan klockan 14:00-22:00, kommer chattvärdarna att tävla ut totalt 10 stycken blomstercheckar i chatten. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en gång per person under hela dagen. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Vinsten är blomstercheckar till ett värde av 80 kr.

(Torsdag - Söndag) Erbjudandet gäller från klockan 13.00 den 11 februari 2016 till och med klockan 23.00 den 14 februari 2016 och gäller för Vinterbingo 15 kronor (20 kr ord pris) samt Stjärnjacken 15 kronor (20 kr ord pris).

(Lördag) Lördagen den 13 februari 2016, mellan klockan 14:00-21:30, kommer chattvärdarna att tävla ut totalt 10 stycken fikakort i chatten. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en gång per person under hela dagen. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Vinsten är ett presentkort på fika till ett värde av 80 kr. Fikakortet fungera på flera olika orter och konditorier i landet.

(Söndag): När du köpt och skrapat klart en Kamratlott så sätts lottens värde, 20 kronor, in på din spelplånbok. På så sätt kan du få en extra lott, utan någon extra kostnad. Erbjudandet gäller från och med klockan 08:00-23:00 den 14 februari 2016. Gäller endast vid ett tillfälle och det går inte att kombinera med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>
Nu sänker vi priset på Vinterbingo och Stjärnjacken resten av veckan. En bricka kostar bara 15 kronor och Stjärnjackens jackpot ligger på över 187 000 kronor. I Vinterbingo har du, förutom jackpoten, chans att vinna ett duntäcke till ett värde av 1000 kronor. 

Sista chansen! I slutet av februari kommer vi behöva stänga ner Vinterbingo och Stjärnjacken i enlighet med vårt lotteritillstånd. 

Läs mer här om vad det innebär >>
Nu sänker vi priset på Vinterbingo och Stjärnjacken resten av veckan. En bricka kostar bara 15 kronor och Stjärnjackens jackpot ligger på över 187 000 kronor. I Vinterbingo har du, förutom jackpoten, chans att vinna ett duntäcke till ett värde av 1000 kronor. 

Sista chansen! I slutet av februari kommer vi behöva stänga ner Vinterbingo och Stjärnjacken i enlighet med vårt lotteritillstånd. 

Läs mer här om vad det innebär >>


​ ​ ​ ​