Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Lördag
  Frukostbonus - 100 % extra att spela för!


Vad sägs om lite extra att spela för till morgonkaffet? Med vår härliga frukostbonus kan du fylla på din spelplånbok rejält. 

1. Gör en insättning på t.ex. 200 kronor mellan klockan 08:00-12:00.
2. Spela för din kontanta insättning. 
3. Du får 200 kronor extra av oss!
4. Du kan använda detta erbjudande en gång om dagen under kampanjperioden. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Måndag - Lördag   Få 50% extra att spela för varje dag - hela veckan!
miljonlotteriet  

Nu kan du få ännu mer att spela för med vår härliga bonus. När du gör en insättning får du 50% tillbaka. 

1. Gör en insättning på valfri summa
2. Spela för din kontanta insättning. 
3. Du får 50 % extra av oss att spela för. ex Sätter du in 300 kronor får du 150 kronor extra!
4. Du kan använda detta erbjudande en gång om dagen under kampanjperioden. 

OBS! Om du gör en insättning mellan klockan 08:00-12:00 så kommer vår Frukostbonus att gå före om du inte redan tagit del av den. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag   Vinn pocketböcker i chatten
    Vad är väl bättre än att krypa upp i soffan med en varm kopp te och en bra bok? Nu har du chansen att vinna ett pocketpaket med tre fantastiska böcker av Denise Rudberg till ett värde av 120 kronor.

Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 18:00-22:00. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max ett pocketpaket vardera. Totalt kommer 6 stycken vinna böcker.  

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Söndag    Spännande söndag med skojig skattjakt
miljonlotteriet   Nu kan du spendera söndagen med en spännande skattjakt. När du spelat för 30 kronor på Skattjakten får du automatiskt in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Du kan spela för både bonus, vinstkontomedel och kontanta medel. 

I Skattjakten ska du hitta gömda skatter på spelplanen. Ju ädlare skatter du hittar, desto högre blir vinsten. Skatterna är nedgrävda på sina platser innan spelet startar, så om du vinner eller inte beror helt på vilka rutor du väljer att öppna. 

Erbjudandet gäller mellan klockan 08:00-23:00 hela söndagen. Du kan utnyttja erbjudandet om och om igen. 

Spela Skattjakten >>  Gör insättning >>  Spela bingo >>


Läs tävlingsvillkor >>
     
     

Bonusvillkor:

(Måndag - Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 200 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00-12:00 varje dag, måndag till lördag. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen mellan den 15 februari 2016 till den 20 februari 2016.
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 21 februari 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Måndag - Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 50% tillbaka i bonus. Om du t.ex gör en insättning på 200 kronor får du 100 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 200 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 15 februari 2016 till klockan 23:00 den 20 februari 2016. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen. 
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 21 februari 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter. Om du gör en insättning mellan klockan 08:00-12:00 kommer Frukostbonusen att triggas först. 

(Tisdag) Tisdagen den 16 februari 2016, mellan klockan 18:00-22:00, kommer chattvärden att tävla ut totalt 6 stycken pocketpaket i chatten. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en gång per person under hela kvällen. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Vinsten är ett pocketpaket med böcker av Denise Rudberg till ett värde av 120 kr

(Söndag): När du spelat för 30 kronor på Skattjakten kommer det automatiskt att sättas in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger mellan klockan 08:00-23:00 den 21 februari 2016. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det går att spela med både vinstkontomedel, bonus och kontanta medel. 

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

​ ​ ​ ​