Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Lördag
  Nu får du 200 kronor extra att spela för varje dag!
miljonlotteriet

När du gör en insättning får du 100% extra i bonus av oss upp till 200 kronor. Glammig storbonus varje dag!

1. Gör en insättning på t.ex. 200 kronor
2. Spela för din kontanta insättning
3. Du får 200 kronor extra av oss!
4. Du kan använda detta erbjudande en gång om dagen under kampanjperioden. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag- Onsdag
  Vinn en fönstertvätt från Kärcher i vår bingochatt
  Nu har du chansen att vinna en fönstertvätt från Kärcher till ett värde av 600 kronor. 

Tävlar gör du i bingorum 1 tillsammans med andra spelare. Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 18:00-22:00 på tisdag och onsdag. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max en fönstertvätt vardera under tävlingsdagarna. Chattvärden tävlar ut tre fönstertvättar per kväll. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
   
     
Söndag    Bonusloopen som ger dig 15 kr extra att spela för hela tiden! 
miljonlotteriet_15kr  
Spela bingo eller skrapa lotter för 60 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter och bonus.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>


Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Hela veckan 
  Svara på frågor och vinn extra pengar att spela för!
frågesport-miljonlotteriet   Hela veckan, morgon till kväll, bjuder vi på roliga och kluriga chattspel i vårt bingorum. Den här veckan blir det både Bingokryss, Schlagertipsrunda och då och då dyker det upp en Blixt! Chattspelen är inte bara roliga, utan vinsten är en bonus som det går att spela för. Emellanåt delas det även ut kramar och rosor i chatten. Det betyder att vinnaren av ett chattspel får dela ut lika mycket i bonus till en annan spelare i form av en ros eller kram. Välkommen in i vår trevliga chatt!!

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Läs mer om alla aktiviteter i chatten >> 


     

Bonusvillkor:

(Måndag - Lördag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du omsatt din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 200 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 22 februari 2016 till klockan 23:00 den 27 februari 2016. Erbjudandet går att utnyttja en gång om dagen. 
Tänk på! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 den 28 februari 2016. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

(Tisdag - Onsdag) Vinsten är en fönstertvätt till ett värde av 600 kronor. Tävlingen sker i vårt bingorum 1. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en gång under tävlingsperioden. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Chattvärdarna tävlar ut totalt 6 stycken fönstertvättar i chatten. Tre stycken tävlas ut tisdag den 23 februari 2016 mellan klockan 18:00-22:00. Ytterligare tre fönstertvättar tävlas ut onsdag den 24 februari 2016 mellan klockan 18:00-22:00.

(Söndag): När du spelat för 60 kronor på våra olinespel (bingo och skraplotter) kommer det automatiskt att sättas in 15 kronor i bonus till din spelplånbok. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger mellan klockan 08:00-23:00 den 28 februari 2016. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det går att spela med både vinstkontomedel, bonus och kontanta medel. 

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

​ ​ ​ ​