Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!


     
Måndag - Lördag
  Bonussnurran! Spela för 30 kr och få 5 kr tillbaka! 


Du får extra bonus av oss även när du spelar för vinstkontomedel, bonus eller kontanter.

1. Spela bingo eller skrapa lotter för 30 kronor.
2. Vi ger dig automatiskt 5 kronor extra!
3. Gör detta så många gånger du vill hela veckan från måndag fram till lördag kväll.

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     
     
Tisdag- Onsdag
  Vinn en vackert påslakanset från Borås Cotton!
  Svara på frågor och du tävlar om 6 stycken påslakanset i bingorum 1.

Tävlingsfrågan dyker upp när du minst anar det någon gång mellan klockan 18:00-22:00 på tisdag och onsdag i vår bingochatt. För att vinna gäller det att du, förutom att svara rätt först, har en köpt bricka i pågående bingospel. Ni kan vinna max ett påslakanset per hushåll under tävlingsdagarna. Chattvärden tävlar ut tre påslakanset per kväll. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs tävlingsvillkor >>
   
     
Söndag    Köp en Tiokronan och få en extra! 
  Skrapa fram tre lika belopp och vinn 1 miljon kronor för bara tiokronor! Dessutom får du två jackpotandelar för varje lott du köper.

1. Gå in på vår lottsida och köp en Tiokronan.
2. När du skrapat din lott sätts det in 10 kronor i bonus till din spelplånbok. 
3. Nu kan du använda din bonus till att köpa en extra Tiokronan. 


Gör insättning >>  Skrapa lotter >>Läs tävlingsvillkor >>
     
     
Hela veckan 
  Svara på frågor och vinn extra pengar att spela för!
frågesport-miljonlotteriet   Hela veckan, morgon till kväll, bjuder vi på roliga och kluriga chattspel i vårt bingorum. Den här veckan blir det både Bingokryss, Schlagertipsrunda och då och då dyker det upp en Blixt! Chattspelen är inte bara roliga, utan vinsten är en bonus som det går att spela för. Emellanåt delas det även ut kramar och rosor i chatten. Det betyder att vinnaren av ett chattspel får dela ut lika mycket i bonus till en annan spelare i form av en ros eller kram. Välkommen in i vår trevliga chatt!!

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Läs mer om alla aktiviteter i chatten >> 


     

Bonusvillkor:

(Måndag - Lördag): När du spelat för 30 kronor på våra onlinespel (bingo och skraplotter) kommer det automatiskt att sättas in 5 kronor i bonus till din spelplånbok. Erbjudandet går att utnyttja flera gånger mellan klockan 08:00 den 29 februari 2016 till klockan 23:00 den 5 mars 2016. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det går att spela med både vinstkontomedel, bonus och kontanta medel. 

(Tisdag - Onsdag) Vinsten är ett Borås Cotton påslakanset till ett värde av 600 kronor. Chattvärden kommer inte att förvarna innan frågorna kommer, utan de kommer när du minst anar det. För att vinna måste man ha en bricka i pågående bingospel, samt svara rätt först. Man får vinna max en gång under tävlingsperioden. Vinsten räknas utöver de tre chattspelsfrågor man kan vinna under ett chattvärdspass. Chattvärdarna tävlar ut totalt 6 stycken påslakanset i chatten. 3 stycken tävlas ut tisdag den 1 mars 2016 mellan klockan 18:00-22:00. Ytterligare 3 stycken påslakanset tävlas ut onsdag den 2 mars 2016 mellan klockan 18:00-22:00.

(Söndag): När du köpt och skrapat klart en Tiokrona så sätts lottens värde, 10 kronor, in på din spelplånbok. På så sätt kan du få en extra lott, utan någon extra kostnad. Erbjudandet gäller från och med klockan 08:00-23:00 den 6 mars 2016. Gäller endast vid ett tillfälle och det går inte att kombinera med andra erbjudanden. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!

Bonusåterbäring på alla insättningar!Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

Spela bingo eller skrapa lotter för 50 kronor och få 15 kronor tillbaka. Erbjudandet gäller om och om igen i flera dagar. Inte nog med det, du kan spela för både vinstkontomedel, kontanter eller bonus. 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >> 

Läs bonusvillkor >>

​ ​ ​ ​