Kampanjkalender

Missa inte juliga erbjudanden!

Fredag - Onsdag   Missa inte Mellandagsrea i bingo!


Från fredag till onsdag nästa en vecka sänker vi priset på några av våra mest populära bingospel.
- Stjärnjacken 15 kr ( 20 kr ord pris)
- Raketjacken 10 kr (20 kr ord pris).
Passa på att fynda en jackpott!

Spela bingo >>  Läs mer när ditt favoritspel spelas>> 

Läs bonusvillkor >> 

     

     
Torsdag- Söndag   Julbonus - få ännu mer att spela för!

Skulle du bli sugen på lite bingo och lottskrap mitt i firandet har vi en fin bonus till dig. Vi bjuder på 100% extra att spela för när du gör en insättning. Bonusen gäller en gång per dag under hela helgen. Ta en liten paus i julstressen och häng med oss i bingochatten! 

Gör insättning >>  Spela bingo >>  Skrapa lotter >>

Läs bonusvillkor >>

     

     
Torsdag-söndag   Frågesport i chatten

frågesport-miljonlotteriet


Veckoslutet kommer att bjuda på mycket roligt i vår chatt. Så fort en chattvärd är inloggad spelar vi chattspel där du kan vinna en bonus att spela för. På torsdag ska vi ut och resa tillsammans i Restipset. Fredagen bjuder på bingokrysset både på morgonen och på kvällen. På lördag går vi en gemensam tipsrunda inomhus och på söndag klättrar du upp för bingotrappan.

Umgås med oss i chatten >>  Läs mer om alla chattspel>>

     

 

     

Bonusvillkor:

Mellandagsrea (Fredag-Onsdag): Erbjudandet gäller från klockan 09:00 2015.12.25 till och med klockan 18:00 2015.12.30 och gäller för Stjärnjacken 15 kr (20 kr ord pris), ReseChansen 8 kr (12 kr ord pris) och Vinterbingo 15 kr (20 kr ord pris). 

Julbonus (Torsdag - Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100 % tillbaka i bonus upp till 200 kronor. Gör du en insättning på t.ex. 200 kronor så får du alltså 200 kronor i bonus. Lägsta insättningsbelopp är 100 kr. Bonusen utbetalas när du omsatt din kontanta insättning på onlinespel. Erbjudandet gäller från klockan 09:00 2015.12.24 till 23:00 2015.12.27. Tänk på! Erbjudandet gäller en gång per person och dag och kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08:00 2015.12.28. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

 ​ ​ ​ ​