Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–ONSDAG

Köp kolonilotten hos Miljonlotteriet och få en extra

Köp 2 Kolonilotten och få 1 extra!
Kolonilotten är vår nyaste lott och dessutom designad av en av våra spelare! Nu får du en extra Kolonilotten varje gång du skrapar två! 

 Skrapa Kolonilotten här>>

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG–SÖNDAG

Spela för 200 få 100 kr och Tiokronan

Spela för 200 kr och få 100 kr och Tiokronan!
Sätt in och spela för 200 kronor så får du 100 kronor i bonus och en Tiokronan. Lotten skickar vi hem till dig, du kan behålla den själv eller ge bort till någon kär vän. 

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

MISSA INTE!

köp vit jul etiketten online nu

Årets julklapp är här!
Vit jul-etiketten är en lott som också är en julklappsetikett på samma gång. På Vit jul-etiketten man man skrapa fram 500 000 kronor, det är extra spänning vid julklappsöppnandet! 
Beställ dina etiketter här >>

BONUSVILLKOR:

(Måndag-Onsdag): Gäller 08:00 23 oktober till 23.00 25 oktober. Varje gång du skrapat två Kolonilotten för 20 kronor kontant får du 10 kronor i bonus av oss. Bonusen får du automatiskt till din spelplånbok och kan användas till att köpa ytterligare en Kolonilotten för. Gäller flera gånger per person per dag. 

(Torsdag-Söndag): Sätt in och spela för 200 kronor kontant (under en insättning) så får du 100 kronor i bonus till din spelplånbok och vi skickar en Tiokronan hem till dig (värde 10 kronor). Kampanjen gäller en gång mellan klockan 08:00 den 26 oktober 2017 till klockan 23.00 den 29 oktober 2017

1. Köp Skattjakten för 20 kronor kontant
2. När du spelat klart Skattjakten får du 10 kr i bonus av oss
3. Du kan göra detta flera gånger om dagen från klockan 8.00 till klockan 23.00 söndagen den 25 juni

Tänk på! 
1. Erbjudandet gäller endast vid köp med kontanter och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 30 oktober. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Tänk på att du får din Tiokronan först efter att du har skrapat lotter, spelat Skattjakten eller spelat bingo för 200 kronor kontant. Du kan max få en Tiokronan under kampanjperioden och den skickas hem till dig under vecka 44.
4. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som kontanter.

​ ​ ​ ​