Nya erbjudanden varje dag

Kampanjkalender

Missa inte veckans erbjudanden!

MÅNDAG–SÖNDAG

Spela bingo och skrapa lotter få extra bonus

Få upp till 225 kronor i BOOOnus!
En insättningsbonus kan vara en riktig nagelbitare. Just nu får du upp till 225 kronor tillbaka på en insättning. Kanske får du en anledning att skrika rakt ut om en jackpott dyker upp, kanske behöver du gnugga ögonen när du skrapat lotter. Något som däremot är helt säkert är att du får 100% tillbaka på din insättning när du spelat för den.

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TISDAG–SÖNDAG

chattävlingar i miljonlotteriets bingochatt

Skrämmande ku(s)ligheter i bingochatten 
Halloween är en hemskt rolig högtid – något som verkligen märks i bingorummet. Ta chansen att vinna 100 kronor i bonus i våra tävlingar Spökvandringen och Skräckresan, fånga in en bonuskod eller bli skrämd av spökfrågor och välj mellan Bonus eller godis. Ett halloweenparty utan dig vore helt fruktansvärt – du vågar faktiskt inte missa detta.

Kolla in alla roliga aktiviteter i chatten här>>

Gör insättning >>  Skrapa lotter >>  Spela bingo >>  

Läs bonusvillkor >>

TORSDAG–SÖNDAG

spela Miljonlotteriets Spökbingo

Vi bjuder på en bricka i Spökbingo
Vårt omtyckta bingospel Femkronan har klätt ut sig och blivit Spökbingo. En ganska läskig kostym, men det som är mest skrämmande är nog ändå att jackpotten kan bli din. Vi bjuder dig på en bricka i hopp om att få göra skrik och gråt!  

Hämta din bricka här >>

Läs bonusvillkor >>

MISSA INTE!

köp vit jul etiketten online nu

Årets julklapp är här!
Vit jul-etiketten är en lott som också är en julklappsetikett på samma gång. På Vit jul-etiketten man man skrapa fram 500 000 kronor, det är extra spänning vid julklappsöppnandet! 
Beställ dina etiketter här >>

KAMPANJVILLKOR:

(Måndag-Söndag): När du gör en kontant insättning så ger vi dig 100% tillbaka i bonus. Om du t.ex. gör en insättning på 200 kronor får du 200 kronor i bonus efter att du spelat för din insättning. Lägsta insättningsbelopp är 100 kronor. Du kan få max 225 kronor i bonus vid en insättning. Bonusen utbetalas till din spelplånbok när du spelat upp din kontanta insättning på onlinespel. Kampanjen gäller mellan klockan 08:00 den 30 oktober 2017 till klockan 23.00 den 5 november 2017. Erbjudandet går att utnyttja en gång per person under kampanjperioden.

Tänk på! 
1. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. 
2. Tänk på att du får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 08.00 den 6 november 2017. Dina spelköp betalas i första hand med bonus och därefter kontanta medel. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.
3. Ett dygn i vårt system räknas fram till klockan 02.00 på natten och har du gjort en insättning på ex. måndagen kan du tidigast göra nästa insättning tisdag klockan 02.00.

(Tisdag-Söndag): Halloweenparty i bingochatten
Bonuskod:
Då och då kommer vår chattvärd att smyga in en bokstav i chatten som du behöver för att kunna sätta ihop vår hemliga bonuskod. När du fångat sju bokstäver kan du lista ut koden. Mata in den på "Mina sidor" så kommer en förvandling ske i din spelplånbok. Koden är aktiv från klockan 18:00 till klockan 21:00 tisdagen den 31 oktober.

Bonus eller Godis: Helt utan förvarning kommer chattvärden att slänga ut en "Spökfråga" i chatten. Är du först med att svara rätt på frågan får du välja mellan Bonus eller godis. Bonusen, värde 40 kronor, sätts in i din spelplånbok direkt och godiset skickas hem till dig under nästkommande vecka. Chans till Bonus eller godis kommer finnas från fredag till söndag och du kan vinna en Spökfråga under hela perioden. För att vinna behöver du ha omsatt 100 kronor kontant de senaste sju dagarna.

Spökkryss: Läs om Spökkrysset här >>

Spökvandringen: Klockan 18 påbörjar vi vår tävling Spökvandringen där du kan vinna 100 kronor i bonus. Tävlingen är en frågesport innehållande sex frågor vars svar alltid är en siffra. Du behöver skriva ner alla siffror i den ordning du får dem. När du fått alla sex frågor skickar du in din sifferkombination till vinnare@miljonlotteriet.se. Är du en av de tre första som skickar in rätt sifferkombination vinner du 100 kronor i bonus.  För att vinna behöver du ha omsatt 100 kronor kontant de senaste sju dagarna.

Skräckresan: Klockan 18 utspelar sig en rysar-resa på Skräckön i bingorummet. Tävlingen är en frågesport innehållande sex frågor vars svar är ett ord. Du behöver skriva ner varje ord och när du fått alla sex ska du försöka hitta det ordet som gömmer sig i svaren. Det är antingen den första eller sista bokstaven i varje svar som du behöver för att hitta vårt hemliga ord. Ordet mejlar du sedan in till vinnare@miljonlotteriet.se och är du en av de tre första som skickar in rätt ord vinner du 100 kronor i bonus.  För att vinna behöver du ha omsatt 100 kronor kontant de senaste sju dagarna.

(Torsdag-Söndag): Vi bjuder på en bricka Spökbingo. Du kan hämta din bricka från klockan 08:00 den 2 november till och med klockan21:00 den 5 november 2017. Brickan får du i form av en bonus, som hamnar på ditt spelkonto. Bonusen kan du sedan använda till att köpa en bricka Spökbingo. Du kan få din bonus endast en gång. Observera att bonussumman endast är till för onlinespel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.

​ ​ ​ ​