Vi förverkligar stora och små drömmar

Våra jackpotar fortsätter att skjuta i höjden!

Ingenting varar för evigt – inte heller Miljonlotteriets lotteritillstånd. Den 28 februari kommer vi att ta farväl av de bingobrickor som är kvar från 2016. Vi vill gärna tilldela dessa två stora jackpotar till några lyckliga vinnare. Därför sänker vi priset på två populära bingospel, stjärnjacken och raketjacken hela veckan! 

Spela bingo>>   Se när ditt favoritspel går i strömmen>>


Vad händer med vinster som inte faller ut?

Vinster, som inte faller ut under det året lotteriet har tillstånd, tillfaller vårt ändamål. Överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO:s ideella verksamhet. IOGT-NTO:s vision är att bygga ett samhälle, en värld där alkohol och andra droger inte hindra människor från att leva ett fritt och rikt liv.

Här kan du läsa om alla aktiviteter IOGT NTO utför. Klicka här>>

Varför stänger vi bingospel innan vinsten har fallit ut?
Varje år ansöker vi om ett Lotteritillstånd gällande alla våra digitala spel hos Lotteriinspektionen. Tillstånden ger oss möjligheten att öppna en vinstplan under ett år 2016.02.29 till 2017.02.28.
Då öppnar vi en ny vinstplan till varje spel och får sälja det spelet enbart till ovan angivet datum. Lotteriinspektionens regler säger att vi måste stänga alla digitala spel och lägga upp nya vinstplaner.
Har du ytterligare frågor, kika gärna på lotterinspektionens hemsida. Klicka här>>

 

​ ​ ​ ​