Miljonlotteriets högvinstdragning

Chans till 5 miljoner!

På lotterna Miljonlotteriet och Miljonlotteriet Resan kan du skrapa fram "Chans till 5 miljoner". Så här fungerar det:

Skrapa fram tre (3) "Chans till 5 miljoner" på någon av lotterna Miljonlotteriet eller Miljonlotteriet Resan så får du delta i en fördelningsdragning där du är garanterad en vinst på 500 000 kronor och med möjlighet att vinna ett värde av hela 5 000 000! Fördelningsdragningen sker den 17 januari 2020 under Lotteriinspektionens överseende. Hälften av vinsten betalas ut i kontanter och hälften i valfria vinster ur vårt stora vinstsortiment såsom bilar, resor och ett stort urval av presentkort.  

Praktisk information för dig som vunnit denna vinst:
Ta en kopia av din skrapade vinstlott. Skicka sedan in den med rekommenderad post till Miljonlotteriet på den vinstlottsadress som du hittar på lottens baksida. Miljonlotteriet kontaktar dig inom två arbetsdagar efter det att vi mottagit din vinstlott med ytterligare information om fördelningsdragningen.

Har du vunnit på en digital Miljonlotteriet eller Miljonlotteriet Resan får du automatiskt en vinstbekräftelse till den e-postadress som du har registrerat hos oss. Miljonlotteriet kommer dessutom att kontakta dig personligen inom två arbetsdagar för ytterligare information om fördelningsdragningen.

Vinster i fördelningsdragningen
Vinstvärde 5 000 000 kronor – 1 st
Vinstvärde 1 000 000 kronor – 10 st
Vinstvärde 500 000 kronor – 9 st

​ ​ ​ ​