Vinstutbud Jubileumsloten

Jubileumslottens vinster

Vinn fantastiska vinster med Miljonlotteriet Jubileumslotten

Miljonlotteriet Jubileumslotten innehåller tre spännande spel med exklusiva vinster! Du spelar på lotten i hela sex månader har nya vinstchanser längs vägen. Nedan kan du läsa om vad du kan vinna på lottens tre olika spel: Månadsskrapet, Båtbingo, och sist men verkligen inte minst, den grandiosa Februarifinalen.

 

Månadsskrapet

Rätt slutsiffra, oavsett månad, ger en vinst på 50 kr insatt på ditt vinstkonto. Rätt nummer på båda siffrorna ger följande vinster:

     September: Ljusstakar Ellipse från George Jensen

Vackra ljusstakar från populära George Jensen. Levereras i 3-pack. Ellipse är en modern tolkning av ett klassiskt motiv tack vare sin traditionella form. Ljusstaken bjuder på spännande kontraster mellan ekträet och elegansen hos det rostfria stålet.

Vinstvärde: 1 500 kr 

     Oktober: Tallrikar Swedish Grace från Rörstrand

Tolv mattallrikar ur populära serien Swedish Grace. Den eleganta och stilrena porslinsserien har blivit en riktig klassiker och pryder i dag matsalsbord över hela världen. Swedish Grace är designad av Louise Adelborg och Pia Törnell.

Vinstvärde: 2 000 kr

    
November: Robotdammsugare Canvaq Q Clean R400

Robotdammsugare med kraftfull motor med ett effektivt sugmunstycke istället för roterande borstar. Anpassar sig efter dina golvytor vilket inte bara gör rengöringen effektivare, utan sänker också energiförbrukningen med 30 procent.

Vinstvärde: 3 000 kr 

     December: Presentkort från Siba

Siba är en av Sveriges ledande affärskedjor inom hemelektronik. Här hittar du allt du önskar dig oavsett om du är på jakt efter en ny tv, stereo, tv-spel eller kanske den senaste produkten från Apple.

Vinstvärde: 4 000 kr


     Januari: Elcykel från EcoRide

Hos EcoRide City är funktion och form i perfekt harmoni. Den här modellen är slitstark, har en rak snygg ram och ett styre som ger en lite sportigare och snabbare sittställning. Gör din färd i morgonrusningen till ett rent nöje!

Vinstvärde: 10 000 kr


Båtbingo

Skrapa dina koordinater varje månad. Skrapar du fram en hel båt vinner du någon av följande vinster:

     Båt, 1 ruta: 100 kr till vinstkontot

Du får 100 kronor insatt på ditt vinstkonto. Perfekt för dig som sparar till en drömvinst. Du kan förstås även spela online för pengarna och ta chansen att vinna upp till 10 miljoner.

Vinstvärde: 100 kr 

     Båt, 2 rutor: Superpresentkortet 500 kr

Superpresentkortet ger dig tillgång till alla dina favoritaffärer. H&M, Åhléns, Clas Ohlson, Jysk, Siba, Vero Moda, Akademibokhandeln, iTunes, Byggmax, K-Rauta, Stadium, Toys 'R' Us och JC är bara några av flera hundra butiker du använda presentkortet i.

Vinstvärde: 500 kr

    
Båt, 3 rutor: Kamera Pentax Q10

Fantastisk digitalkamera som tål lite tuffare tag och hårda påfrestningar. Perfekt för dig som vill ta läckra bilder när du sportar eller vistas i naturen. Läcker design i gult och svart.

Vinstvärde: 5 000 kr 

     Båt, 4 rutor: Presentkort från Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult är ett Mecka för dig som gillar designmöbler från ledande varumärken. Välj bland den senaste spektakulära formgivningen från Italien eller tidlösa danska och svenska klassiker. En Lamino-fåtölj, kanske?

Vinstvärde: 15 000 kr


     Båt, 5 rutor: Ford KA

Det finns läckra småbilar. Men få av dem slår Ford KA. Detta lilla kraftpaket har muskler under huven så att det räcker och blir över. Men framför allt så är bilen så snygg.

Vinstvärde: 125 000 kr


Februarifinalen

Du vinner om minst ett av de nummer du skrapar fram på din lott dras som vinstnummer i Februarifinalen, och får då någon av dessa fina vinster:

     1 korrekt nummer (oavsett ordning):
Unikt designat glas från Kosta Boda

Vacker salladsskål från Kosta Boda som är exklusivt handmålad för Miljonlotteriet av Ulrika Hydman Vallien. En riktig raritet som kanske blir efterfrågad bland samlare?

Vinstvärde: 1 000 kr 

     2 korrekta nummer (oavsett ordning):
Presentkort från Resia


Resia är Sveriges ledande resebyrå när det gäller skräddarsydda resor. Med detta presentkort kan du alltså designa exakt hur du vill resa. Och vart. Allt är möjligt.

Vinstvärde: 50 000 kr

    
3 korrekta nummer (oavsett ordning):
50 000 kr i månaden i ett helt år


Japp, du läste rätt. Skrapar du fram tre rätta nummer så kan du se fram emot 50 000 kronor i månaden i ett helt år. Vilken dröm!

Vinstvärde: 600 000 kr 

 

Läs mer om hur Jubileumslottens olika spel fungerar >>

Här hittar du aktuella koordinater och dragningsnummer >>

jubileumslotten miljonlotteriet
​ ​ ​ ​