Vi dukar fram nya vinstchanser med Prylbingo

Prylbingo

Kalluftfläkt vann omröstningen i Prylbingo!

Tack, så mycket för alla röster och alla bra motiveringar vi fick in. Det är jätteroligt att så många vill hjälpa oss att skapa ett så bra spel som möjligt!

Många var med i vår tävling för att rösta fram nästa extravinst i vårt Prylbingo. Den vinst som fick flest röster var kalluftfläkten, som är perfekt till sommarmånaderna. Som tack för hjälpen har vi valt ut tre motiveringar, som var lite extra fina. De belönas med deras favoritvinst. 

Vinnarna i tävlingen är: 
Christine från Nättraby vann en Bits med spärrkraft.
Motivering: "Min favoritvinst är "Bits med spärrkraft". Den fyller ett tomrum i min verktygslåda. Ett av tomrum ska jag sen fylla med en skiftnyckel. Jag tycker att vi tjejer också bör ha en egen verktygslåda som vi bestämmer över. Killarna är inte glada att låna ut sina verktyg och därför har jag en låda själv."

Kim från Bromma  vann en Kalluftsfläkt. 
Motivering: "Min favorit är Termo! Kalluftsfläkten med Turboeffekt!! Det verkar som vi får varmt väder framöver och vore underbart för många de i små kvava bastulägenheter utan korsdrag eller balkong. Och för många äldre så de slipper få värmeslag. Som min mormor på sitt demensboende där de mest alltid är inomhus. Snygg är den också!!"

Anette från Deje vann en Balansplatta.
Motivering: "Min favorit är nog Balansplattan. Egoistiskt val men.. Ett måste för välbefinnandet i min ålder framöver =)"

 

Prylbingo är ett klassiskt bingospel med mängder av vinstchanser. För bara 7 kronor får du hugga in på denna bricka som rymmer både jackpotchanser och en extravinst till ett värde av 200 kronor. Prylbingos jackpot startar på 2000 kronor och blir din när du får en full rad inom 11 bollar. För att vinna den härliga extravinsten gäller det att du prickar in en rad inom 13 bollar. 

Lycka till!


Spela bingo >>

Skrapa lotter >>

 

Spela nya Prylbingo hos Miljonlotteriet
​ ​ ​ ​