Tävla och vinn weekendbag eller resestrykjärn

Weekendtipset

Vart åker du på weekendresa?

Vet du det bästa stället man ska åka till på en weekendresa? Då är detta tävlingen för dig! 

Man behöver inte vara borta länge för att hinna upptäcka världen. En weekendresa kan både vara spännande och avkopplande. Har du varit på någon weekendresa som du tycker var något utöver det vanliga? Dela med dig av ditt bästa weekendtips och svara på frågan nedan:

I vilken stad, som också är ett av de mest populära weekendresmålen, finns Sagrada Família?

Du mailar in svaret och ditt bästa weekendtips till: Vinnare@miljonlotteriet.se och du har chans att bli en vinnare. Kommer du på första plats vinner du en sportig weekend bag (värde 400 kronor) och kommer du på andra och tredje plats vinner du ett resestrykjärn från OBH nordica (värde 200 kronor).

 

Tävlingen pågår fram till och med söndag 4 september 2016 och vår jury väljer ut vinnarna.

 

TÄVLINGEN AVSLUTAD! 

Stort grattis till vinnarna som delade med sig av sina bästa weekendtips!

"Ett trevligt week-end tips är Gdansk i Polen. Överraskande trevlig stad med gamla, fina byggnader. Nära oss, men ändå annorlunda. En tripp till kustpärlan Sopot går snabbt och man hinner även besöka Westerplatte- minnesmonument och muséum med information från 2:a världskriget och Polens tragiska historia från detta. Sedan kan man ta en båt tillbaka till Gdansk. Ströva omkring i centrum, äta på någon av de trevliga restaurangerna, gå och se balett eller höra på någon konsert.
Man hinner med mycket på ett par dagar. Resan dit går snabbt med flyg. Som sagt- nära oss, lika oss- men ändå så annorlunda"

Karin - Borlänge

 

"Prag i Tjeckien är mitt bästa weekendtips. Där kan alla njuta av den underbart vackra staden och få en avkopplande och spännande weekend.  
Prag har allt som gör weekendresan till en fantastisk och minnesrik upplevelse för alla. Det bästa som finns är att ta långa avkopplande promenader på kullerstensgatorna i Prag och njuta av alla vackra byggnader och broar.               
Befolkningen i Prag är jättetrevliga och maten är jättegod. Det är också prisvärt att resa till Prag och det är billigt att äta och shoppa där"

Marie - Kalix

 

"Min weekendresa går till Istanbul. Den fantastiska staden erbjuder en oöverträfflig mix av öst och väst.
Under en weekendresa till Istanbul hinner jag med mycket. Jag promenerar runt på basarer, smakar på det spännande turkiska köket och beundrar praktfulla kyrkor och moskéer. När mina ben tröttnat så slår jag mig ner på ett av alla mysiga caféer i stan och avnjuter det starka turkiska kaffet med ett jättesött bakverk.
När mörkret sänkt sig över staden äter jag middag på någon av restaurangerna som ligger längs med Bosporen.
Fantastisk stad!"

Ammi - Lindesberg

Vinn weekendbag i Miljonlotteriets tävling
​ ​ ​ ​