Bingskola - hur spelar man bingo?

Lär dig spela bingo på Miljonlotteriet

Bingoskolan

Har du inte spelat bingo hos Miljonlotteriet förut? Inga problem, det är busenkelt och jätteroligt!

Vad kul att du är sugen på en omgång bingo! För att du ska vara väl förberedd innan du tågar in i bingorummet har vi satt ihop en liten kurs. Du kan kika på videoklippet nedan för att få en klar bild av hur bingospelandet går till. Om du strävar efter att bli en bingoexpert rekommenderar vi dig att läsa informationen under videoklippet.

Det finns alltid tid över till lite bingo!

 Kom igång och spela!

För att kunna spela måste du ha ett konto hos Miljonlotteriet. Det är enkelt att registrera sig och dessutom får du 40 kronor att spela för direkt. Bingospelen spelas i två olika bingoströmmar med priser från 2 kronor per bricka och uppåt. Bingot spelar du tillsammans med andra och alla köp av brickor läggs i en gemensam pott. En liten andel av insatsen går dessutom till jackpotten som kan växa till hundratusentals kronor.

Köp bricka och vinn!
Att spela bingo hos Miljonlotteriet är enkelt och tryggt. Du väljer vilka brickor du vill spela på och klickar på "Köp". Du kan välja att markera dina nummer på brickan automatiskt eller manuellt. Eventuell vinst betalas alltid ut till ditt spelkonto. Skulle ditt spel av någon anledning avbrytas, till exempel om du tappar din internetuppkoppling, så är du ändå alltid med i dragningen och går inte miste om någon vinstchans. Du kan se en repris på spelet på "Min sida".

Bingochatten
Samtidigt som du spelar kan du även chatta med dina medspelare. Ofta är även någon av Miljonlotteriets chattvärdar på plats. Dem hjälper dig dels med eventuella frågor, med framförallt så håller de i spännande och roliga chattspel där du kan vinna bonus att spela för.

Chattvärd och chattspel
Våra chattvärdar är fantastiska och ganska snart kommer du skapa vänskapsband för livet. Chattvärdarna är på plats varje dag och du kan se aktuella tider genom att klicka på knappen "Chattschema" nedanför bingobrickorna. Här finns också knappen " Våra chattvärdar" om du vill ha en liten presentation om dem. Chattvärdarna är på plats för att underhålla genom tävlingar och aktiviteter, men också för att hejja på och svara på dina frågor. Våra tävlingar kallas chattspel och du kan lära dig allt om dem här.


Spela bingo >>
Skrapa lotter >>
Till startsidan >>

bingoskolan miljonlotteriet
​ ​ ​ ​