Våra medarbetare

Våra medarbetare berättar

Miljonlotteriet ska vara en attraktiv arbetsgivare för samtliga våra medarbetare! Med gott kamratskap, bra arbetsmiljö och goda möjligheter att växa och utvecklas, både personligt och karriärmässigt, skapar vi tillsammans ett framgångsrikt företag.
Här kan du läsa om några av de spännande och utmanande tjänster vi erbjuder.

Kundcenter – Karolina Eggen

Jag började på Miljonlotteriet 2010 och arbetar i dag på vårt kundcenter med bland annat våra högvinnare. På kundcenter bemöter vi våra kunder med många olika kundärenden. Det kan vara en högvinnare som precis har vunnit en bil eller en förfrågan om en prenumeration.

Det jag uppskattar mest med mitt jobb är att få bemöta och hjälpa våra kunder med allt ifrån mindre kundärenden till att få glädjen att uppfylla en dröm. Det är också spännande och utmanande att få jobba i en dynamisk miljö med goda kollegor. På Miljonlotteriet finns det goda utvecklingsmöjligheter och erfarna medarbetare som uppmuntrar en att göra ett bra jobb.

Själv började jag som extra anställd och har i dag fått det utmanande uppdraget att ta hand om våra högvinsttagare. Jag har även hjälpt vår marknadsavdelning med några av alla event som vi arrangerar. 

Jag är 33 år och bor med min man och son tre mil norr om Göteborg. I vintras gjorde jag mitt första Vasalopp och det var Miljonlotteriet som hjälpte till med startplatsen. Nästa mål blir Lidingöloppet och vägen mot en tjejklassiker. Det roligt att arbeta på en arbetsplats som uppmanar till friskvård och en hälsosam fritid. 

Bland alla våra fina vinster är min drömvinst en skidresa till Kanada. Att få uppleva dessa fantastiska berg med metersvis med snö och vackra natur kryddat med ett helikopterlyft. Skidåkning har alltid varit en av mina stora passioner och att få uppleva ett legendariskt skidmecka är min stora dröm.

Tillbaka >>

Läs mer om jobb hos Miljonlotteriet på vår Linkedin-sida >>

​ ​ ​ ​