Skraplotten som får allt annat att kännas platt

Miljonlotteriet lanserar världens första lott i 3D!Nu är den här: världens första tredimensionella lott – Miljonlotteriet HighFive. Det är en helt ny lott som bara kostar 5 kronor men där du ändå har chans att vinna 1 miljon kronor. Därmed erbjuder HighFive betydligt bättre återbetalning än vad någon annan lågprislott på marknaden gör! 

Men fiffigast av allt är nog ändå att du, om du köper fyra lotter i rad, kan vika ihop dessa och på så vis bygga en rolig pyramid. En iögonfallande lott som bokstavligt talat sticker ut från mängden, alltså! Perfekt att ge bort, rolig att hänga i en blomsterbukett eller festlig att använda som presentbox om du fyller tomrummet inuti pyramiden med en gåva till den som du vill uppvakta. Eller kanske ordna en liten tävling bland dina vänner och se vem som kan vika ihop pyramiden snabbast? 

Förutom de fina vinstchanserna som finns direkt under skrapet får du ytterligare en vinstchans i nitlottsdragningen Resechansen, där du kan vinna en resa värd 25 000 kronor på din nitlott.

Fakta om Miljonlotteriet HighFive
- Pris: 5 kronor
- Högsta vinst: 1 miljon kronor
- Hög vinsttäthet: Vinst på i snitt var 4:e lott 
- Spelform: Populära ”Tre lika”
- Unik egenskap: Köper du fyra lotter (dvs endast 20 kr) kan du bygga en egen pyramid
- Nitlottsdragning: Ja, vinn en resa för 25 000kr på din nitlott
- Överskott: Allt överskott går till  IOGT-NTO:s viktiga arbete för en värld där alkohol och andra droger inte hindra människor från att leva ett fritt och rikt liv
- Försäljningsställen: Hos ATG, Pressbyrån och Coop och andra välsorterade spelbutiker fr o m den 2 januari 2013.Ps. Följ HighFive på Instagram under hashtaggen #highfivei3d

Skrapa lotter >>
Spela bingo >>
#highfivei3d>>

highfive. Världens första lott i 3d. Vinn en miljon kronor.
​ ​ ​ ​