Expressleverans och tilläggsbetalning är två smarta nyheter hos Miljonlotteriet.

Klicka hem drömvinsten redan i dag!

 

Nu behöver du inte vänta inte längre än nödvändigt på vinsten du verkligen vill ha. Genom att lägga till pengar på vinstkontot och välja expressleverans, kan du beställa hem en dyrare vinst och få hem den extra snabbt.

 
På ditt vinstkonto ser du värdet av vinsterna som du ännu inte hämtat ut. Det är också här som du kan välja att spara dina vinster för att få ihop till högre vinstvärde, som räcker till en varuvinst som kostar mer i vinstshopen.
 
Lägg till pengar – och köp vinsten nu 
Genom att lägga till pengar med kontokort eller Swish så kan du få värdet på ditt vinstkonto att räcka längre utan att vänta på nya vinster.  För att kunna lägga till och välja en vinst med ett högre vinstvärde, behöver du ha minst 1 krona på ditt vinstkonto. 
 
Få hem vinsten i expressfart
Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge. Men genom att välja till expressleverans så kan du få din vinst hemskickad redan inom 13 arbetsdagar. Vi står redo att prioritera din order på varulagret! I jultider kan du använda expressleverans till och med 21 december. Sen tar tjänsten jullov till och med 6 januari.
 
Aktivera tjänsterna i utcheckningen

Både Lägg till, köp nu och Expressleverans är tjänster som du aktiverar vinstshoppen. Välj dina varor som vanligt och gå till utcheckningen. Där du får möjlighet att lägga till pengar när vinstvärdet är för litet och kan välja att lägga till snabbare leverans.

Till vinstshoppen
Skrapa lotter och vinn