Så fungerar det när du vinner på Miljonlotteriets lotter Resan och Original

Så fungerar våra vinster 

Två av våra prenumerationslotter – Miljonlotten och Stödhjulet – ger dig möjlighet att vinna varuvinster värda upp till 10 miljoner kronor. Dessutom erbjuder vi extra bekvämlighet för dig som vinnare genom våra Drömcoacher. 

Vinner du vinster värda mellan 50 och 5 000 kronor, väljer du bland varuvinster och upplevelser i vår vinstshop. Du väljer precis det du själv helst vill ha och du kan spara ihop till något som lockar dig ännu mer genom ditt vinstkonto. 

Vinner du vinster värda 10 000 kronor upp till 400 000 kronor, har du möjlighet att välja ur ett utbud med fantastiska vinster som till exempel bilar, båtar, växthus, resor och varuvinster. Våra drömcoacher hjälper dig att skräddarsy ditt personliga vinstpaket. 

De högsta vinsterna, chans till 10 miljoner, fördelas i en separat fördelningsdragning där den garanterade vinsten har ett värde av 500 000 kronor med chans att vinna ett värde på upp till 10 000 000 kronor. Upp till hälften av högvinsten får du ut i kontanter resten i valfria vinster. Drömcoacherna står till ditt förfogande för att välja ut de vinster just du drömmer om: resan, bilen, båten – ja, kanske ditt nästa hus.

Lotten Miljonlotten kan du även skrapa online och då gäller samma vinstplan.

I våra övriga spel, bingo och på lotter online och i butik vinner du enbart kontanter. 

Vinner du en kontantvinst på bingo så hamnar vinsten direkt i din spelplånbok. Du kan då göra ett uttag till ditt angivna bankkonto. Du kan själv ta ut 100 000 kronor per månad, vill du göra ett större uttag så får du kontakta Miljonlotteriet så gör vi en manuell utbetalning av det önskade beloppet. 

Vinner du en kontantvinst på en lott så sätts vinster upp till och med 5 000 in i din spelplånbok. Vinner du en vinst som är mer än 5 000 kronor eller större kontaktar vi dig först innan utbetalning sker.