Spela bingo och upptäck alla roliga chattspel och tävlingar!

Nu har vi laddat upp med massor av roliga chattävlingar och bingospel där du kan vinna fina priser alla dagar i veckan. Våra fantastiska chattvärdar ser alltid till att stämningen är på topp och vill du prova lyckan redan nu, har vi brickor från endast 2 kronor.

Enkelt att komma igång
Börja med att skapa ett spelkonto i registreringsfältet nedan, det tar bara en minut.
Gör sedan en insättning på minst 50 kronor, sedan är det bara att börja spela!

Bingo är härlig spänning i vardagen
I våra två bingorum kan du att träffa en chattvärd, omges av andra bingospelare och småprata med dem alla i bingochatten. Här inne utspelar sig dessutom chattspel och tävlingar med fina vinster under kvällar och helger. Många av våra kunder berättar att de just här träffat vänner för livet, något som vi älskar och uppmuntrar på Miljonlotteriet.

Vinn jackpottar
Det är ingen hemlighet att alla strävar efter en jackpott. När du lyckas få en bricka full av duttar inom ett visst bollutrop är det du som vinner jackpotten. Hur stor jackpotten är beror på vilket spel du spelar. För varje spelomgång ökar jackpotten eftersom en viss del av alla sålda brickor adderas på jackpottsumman. 

Spela bingo för det goda ändamålet
Visste du att Som en del av IOGT-NTO-rörelsen kämpar vi för en bättre värld. Ett samhälle där ingen far illa av alkohol och droger. Det betyder att för varje bingobricka du köper hos oss, går pengarna till livsviktiga aktiviteter för barn och vuxna över hela landet.

Skapa ditt konto här

Har du redan ett konto är det bara att logga in här