I april är det både nitlottsdragning och Jackpot hos Miljonlotteriet.

Guldregn hos Miljonlotteriet!

Att skrapa lotter är bara en väg till de riktigt stora vinsterna. Den 16 april regnar det guld här på Miljonlotteriet då vi drar dubbla vinnare – en jackpotvinnare och en nitlottsvinnare! Kanske är det din tur att vinna stort?

Vinn 665 467 kr på dina jackpotandelar

Jackpot ingår på alla våra lotter, bortsett Tjugan. Du som prenumererar på Miljonlotten eller köper lotter online behöver inte göra någonting för att vara med i jackpotdragningarna, för alla dina lotter registreras automatiskt. Vid varje dragning vinner en vinnare hela jackpotsumman, som denna gång är på makalösa 665 467 kronor! Vinsten består av kontanter och är skattefri.

Vinn en bil värd 400 000 kr i nitlottsdragningen
Skraplotten Miljonlotten har ytterligare en fantastisk extravinst, nämligen nitlottsdragningen och omfattar alla nitlotter för aktuell period (dragningen som sker nu i april är den sista för 2020 års lotter). Även fjolårets skraplott Resan ingår i dragningen. Vinsten i nitlottsdragningen är en bil värd 400 000 kronor! 

Köper du våra onlinelotter deltar de automatiskt i nitlottsdragningen utan att du behöver göra någonting. Köper du våra vanliga skraplotter måste du först registrera dem för att de ska delta i dragningen. 

Läs mer om Jackpot
Läs mer om nitlottsdragningen