Chans till 10 miljoner!

På lotterna Miljonlotteriet Miljonlotten och Miljonlotteriet Resan kan du skrapa fram "Chans till 10 miljoner". Även på Stödhjulet kan du vinna upp till tio miljoner. Så här fungerar det:

Skrapa fram tre (3) "Chans till 10 miljoner" på någon av lotterna Miljonlotteriet Miljonlotten eller Miljonlotteriet Resan så får du delta i en fördelningsdragning där du är garanterad en vinst på minst 500 000 kronor och med möjlighet att vinna ett värde av hela 10 000 000! På Stödhjulet får du din vinstchans genom att snurra på hjulet.

Fördelningsdragningarna sker löpande vartefter att vinstlotterna skickas in till Miljonlotteriet och kunden som vunnit en chans i en fördelningsdragning bestämmer tillsammans med Miljonlotteriet en passande tid och dag inom 3 månader från det att lotten registrerats av Miljonlotteriet. Hälften av vinsten betalas ut i kontanter och hälften i valfria vinster ur vårt stora vinstsortiment såsom bilar, resor och ett stort urval av presentkort.  

Praktisk information för dig som vunnit denna vinst:

Ta en kopia av din skrapade vinstlott. Skicka sedan in den med rekommenderad post till Miljonlotteriet på den vinstlottsadress som du hittar på lottens baksida. Miljonlotteriet kontaktar dig inom två arbetsdagar efter det att vi mottagit din vinstlott med ytterligare information om fördelningsdragningen.

Har du vunnit på en digital Miljonlotteriet Miljonlotten eller Miljonlotteriet Resan får du automatiskt en vinstbekräftelse till den e-postadress som du har registrerat hos oss. Miljonlotteriet kommer dessutom att kontakta dig personligen inom två arbetsdagar för ytterligare information om fördelningsdragningen.