Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Dagar kommer och går och livet rullar på. Men ibland behöver man stanna upp, hitta guldkornen i vardagen och bara njuta av alla fina ögonblick. En nybäddad säng i mjukaste satin. En extra fluffig morgonrock efter duschen. Eller en långfrukost på fint porslin mitt i veckan. Hitta dina guldkorn!

Lyxa till morgonrutinen

Börja dagen på topp redan i badrummet. Skäm bort dig själv med doftljus, högabsorberande handdukar och en vattentät skäggtrimmer som du kan ta med dig in i duschen! Lite lyx i morgonrutinen är vad som behövs för en perfekt dag.

Hylla vardagen

Oavsett om det är vardag eller helg – servera frukosten med stil. Servisen Ostindia Floris från Rörstrand har fångat essensen av bra smak i en serie tidlösa produkter, att använda varje dag. Tips! Alla delar i Ostindia passar fint ihop eller kan kombineras fritt med ditt övriga porslin som till exempel vackra Mon Amie.

Ny vinst!

LB-hus är vår allra nyaste drömhusleverantör. Tillsammans med våra andra husleverantörer ger det dig möjlighet att välja mellan hundratals arkitektritade hus när du vinner stort hos Miljonlotteriet.