Regler för Miljonlotteriets kärleksquiz

Regler och villkor 

När du deltar i vårt Miljonlotteriets alla hjärtans dag quiz godkänner du följande villkor:

Tävlingsdeltagandet är personligt och endast ett svar per deltagare tillåts. Miljonlotteriet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn, postort och eventuellt vinstval i nyhetsbrev och på miljonlotteriet.se i syfte att marknadsföra tävlingen.

Tävlingen pågår till och med den 28 februari 2021. Vinnaren presenteras den 2 mars och meddelas via mejl och kommer att få 8 kg kaffe hemskickat. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen, eller genom att teckna en prenumeration hos Miljonlotteriet, godkänner du att Miljonlotteriet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Miljonlotteriet kan komma att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig via brev, e-post, telefon och sms. Mer om hur Miljonlotteriet behandlar dina personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy som finns att läsa på www.miljonlotteriet.se/integritetspolicy. Du kan också kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter i enlighet med gällande integritetslagstiftning. Miljonlotteriet följer konsumentköplagen och behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och kompletterande nationell dataskyddslagstiftning. Organisationsnummer 802001-5569.

Anställda på Miljonlotteriet och Change får ej delta i tävlingen.

Om Miljonlotteriet misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen. Du måste vara minst 18 år för att få delta i tävlingen.