Regler för Miljonlotteriets adventstävling på Facebook

Regler och villkor för adventstävlingen – 2020

Varje advent fram till jul kan du vinna en stjärnmärkt ✨ vinst från vår vinstshop som samtidigt ger ett större bidrag till utsatta barn under julen. Varje tävling pågår under 7 dagar och vinnaren koras kort därefter. Den här tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook.

1:a advent tävlar vi ut ett te med söta toner av äpple och kardemumma, värde 60 kr. För att vara med och tävla vill vi att du skriver en kommentar och motiverar vem du tycker förtjänar lite guldkant i vardagen senast 5 december.

2:a advent tävlar vi ut ett lyxigt handdukset i 4 delar, värde 500 kr. För att vara med och tävla vill vi att du skriver en kommentar och berättar ditt bästa tips för att skapa lite extra guldkant i vardagen, senast 12 december.

3:e advent tävlar vi ut en mysig pläd, värde 600 kr. För att vara med och tävla vill vi att du skriver en kommentar och motiverar vem du tycker förtjänar lite guldkant i vardagen senast 19 december.

4:a advent tävlar vi ut ett exklusivt påslakanset i 4 delar, värde 800 kr. För att vara med och tävla vill vi att du skriver en kommentar och berättar ditt bästa tips för att skapa lite extra guldkant i vardagen, senast 30 december.

När du deltar i tävlingen godkänner du följande villkor: deltagandet är personligt och endast ett bidrag/ motivering per deltagare tillåts. Miljonlotteriet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn, postort och motivering på www.facebook.com/Miljonlotteriet i syfte att marknadsföra tävlingen.

Vinst skickas per post efter att vinnaren har presenterats på www.miljonlotteriet.se Miljonlotteriet reserverar sig för eventuell lagerbrist och skickar då varan så snart den åter finns på lager. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta, godkänner du att Miljonlotteriet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Miljonlotteriet kan komma att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig via Facebook, brev, e-post, telefon och sms. Mer om hur Miljonlotteriet behandlar dina personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy som finns att läsa här. Du kan också kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter i enlighet med gällande integritetslagstiftning. Miljonlotteriet följer konsumentköplagen och behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och kompletterande nationell dataskyddslagstiftning. Organisationsnummer 802001-5569. Anställda på Miljonlotteriet och Change Reklambyrå får ej delta i tävlingen. Om Miljonlotteriet misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen.