Alla regler och villkor för Miljonlotteriets julquiz

Regler och villkor 

När du deltar i vårt Julquiz godkänner du följande villkor: 

Tävlingsdeltagandet är personligt och endast ett svar per deltagare tillåts. Miljonlotteriet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn, postort och eventuellt vinstval i nyhetsbrev och på miljonlotteriet.se i syfte att marknadsföra tävlingen.

Till quizzet >>

Vinst sätts in på vinstkontot efter att vinnaren har presenterats www.miljonlotteriet.se Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår till och med den 17 december 2020. 

Genom att delta i tävlingen, eller genom att teckna en prenumeration hos Miljonlotteriet, godkänner du att Miljonlotteriet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Miljonlotteriet kan komma att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig via brev, e-post, telefon och sms. Mer om hur Miljonlotteriet behandlar dina personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy som finns att läsa på www.miljonlotteriet.se/integritetspolicy. Du kan också kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter i enlighet med gällande integritetslagstiftning. Miljonlotteriet följer konsumentköplagen och behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och kompletterande nationell dataskyddslagstiftning. Organisationsnummer 802001-5569.

Anställda på Miljonlotteriet och Change får ej delta i tävlingen.

Om Miljonlotteriet misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen.

Till quizzet >>