Alla regler för Miljonlotteriets resequiz

Regler och villkor 

När du deltar i vårt Miljonlotteriet resequiz godkänner du följande villkor:

Tävlingsdeltagandet är personligt och endast ett svar per deltagare tillåts. Miljonlotteriet förbehåller sig rätten att publicera vinnarens namn, postort och eventuellt vinstval i nyhetsbrev och på miljonlotteriet.se i syfte att marknadsföra tävlingen.

Tävlingen pågår till och med den 31 december 2020 och och vinnaren blir kontaktad via epost. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen, eller genom att teckna en prenumeration hos Miljonlotteriet, godkänner du att Miljonlotteriet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Miljonlotteriet kan komma att skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig via brev, e-post, telefon och sms. Mer om hur Miljonlotteriet behandlar dina personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy som finns att läsa på www.miljonlotteriet.se/integritetspolicy. Du kan också kontakta oss om du vill utöva dina rättigheter i enlighet med gällande integritetslagstiftning. Miljonlotteriet följer konsumentköplagen och behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och kompletterande nationell dataskyddslagstiftning. Organisationsnummer 802001-5569.

Anställda på Miljonlotteriet och Change får ej delta i tävlingen.

Om Miljonlotteriet misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen. Du måste vara minst 18 år för att få delta i tävlingen.