Tävla och vinn Mon Amie-paraply.

Vilken vän skyddar du i vått och torrt?

Vem tar du med din in under paraplyet en regnig höstdag? Berätta för oss vem som är din bästa vän så har du chans att vinna ett exklusivt Mon Amie-paraply från Rörstrand.

Det blåmönstrade Mon Amie-porslinet tillhör en av de stora varuvinstfavoriterna på Miljonlotteriet. Just nu har vi laddat upp vinstshoppen med extra mycket av den färgglada favoriten från svenska Rörstrand. Samtidigt ger vi dig chansen att tävla hem ett exklusivt paraply med det härliga Mon Amie-mönstret.

Vad: Mon Amie är taget från franskan och betyder ”min vän”. Så därför undrar vi: Vem är din vän som du skyddar i vått och torrt? Är det din barndomskompis, din bingovän, ditt livs kärlek, en arbetskamrat, din granne eller kanske till och med ditt husdjur? 

Hur: Mejla ditt svar inklusive en motivering till varför er vänskap är värd att belönas till tavling@miljonlotteriet.se. Skriv Mon Amie i ämnesraden. 

När: Tävlingen pågår till 30 november. 

Vinnarna: De fem vinnarna meddelas via mejl.

Villkor: Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Vinnaren utses av Miljonlotteriets tävlingsjury, beslutet kan ej överklagas. Vinnaren kontaktas personligen. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Åldersgräns 18 år.

Skrapa lotter och vinn
Spela bingo
Upptäck nya succéspelet Miljonmorgon