Regler och villkor för Miljonlotteriets quiz.

 

Regler och villkor för Miljonlotteriets quiz

Ditt tävlingsdeltagande är personligt och du tillåts endast att delta en gång per quiz. Om du skulle vinna tävlingen tillåter du oss att publicera ditt namn, postort och eventuellt vinstval, i vårt nyhetsbrev och på miljonlotteriet.se.

Vinnaren presenteras på sidan där quizet är publicerat dagen efter att tävlingen har slutförts och kommer att kontaktas via mejl. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen, eller genom att teckna en prenumeration hos Miljonlotteriet, godkänner du att Miljonlotteriet sparar och behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning. Miljonlotteriet kan komma att skickanyhetsbrev och andra erbjudanden till dig via brev, e-post, telefon och sms. Mer om hur Miljonlotteriet behandlar dina personuppgifter kan du läsa i vår integritetspolicy. Du kan också kontakta oss på dataskydd@miljonlotteriet.se om du vill veta mer om vår lagring av dina personuppgifter. Miljonlotteriet följer konsumentköplagen och behandlarpersonuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och kompletterande nationell dataskyddslagstiftning.

Organisationsnummer 802001-5569.

Anställda på Miljonlotteriet och kommunikationsbyrån Change får ej delta i tävlingen.

Om Miljonlotteriet misstänker någon deltagare för fusk eller andraoegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen.

Du måste vara minst 18 år och bosatt i Sverige för att få delta i tävlingen.