Vinn en säng i Miljonlotteriets tävling

Tävla om drömsömn i ny säng

Svårt att sova? Kanske är det dags att byta till en bättre säng? I så fall har du hamnat rätt. Här får du chansen att vinna en drömsäng från Hilding, värde 5 000 kronor. Sov gott!

Du vet säkert redan att Miljonlotteriet älskar drömmar. Stora som små, vräkiga som enkla. Därför är det inte konstigt att du kan vinna en resårsäng från Hilding hos oss. Det är en säng att drömma riktigt sött i. Innan du kan krypa till kojs i en Hilding behöver du först vinna den. Det kan du göra på två sätt. Antingen deltar du  i vår kluriga tävling här nedan, eller så klickar du hem den från vinstshoppen när du skrapat fram minst 10 000 kronor på din prenumerationslott. Oavsett hur du gör så hoppas vi att du sover riktigt gott!

Kort om sängen

Hildings Originalsäng med bäddmadrassen Harmony är känd för sin höga kvalitet och långa livslängd. Storleken på sängen är 90x200 cm och den är omsorgsfullt tillverkad av högklassiga material. Klädseln är enkel att tvätta. Dessutom ingår ett smart madrasskydd med en vätskebarriär som andas och ett ytskikt som absorberar vätska. Färg väljer du själv när du vinner. Hildings resårsängar blev bäst i test i Råd och Röns stora test i januari 2013.

Tävlingen är avgjord
Stort grattis till Matilda Nilsson från Storvik som vinner en Hilding resårsäng. Det rätta svaren på frågorna var: 1) Hemlighet 2) 3 minuter 3) Alla tio fiskar är kvar

Så här tävlar du

Här har vi samlat ett par frågor som är så kluriga att de kan göra dig sömnlös. Besvara dem för att ta chansen att vila upp dig i en ny säng! 

1. Om du har den, så vill du dela med dig av den. Men om du delar med dig av den, så har du den inte längre. Vad är det?

2. Om 3 katter dödar 3 möss på 3 minuter, hur lång tid tar det då för 100 katter att döda 100 möss?

3. 10 fiskar är i ett akvarium. Två drunknade, fyra simmade iväg och tre dog. Hur många är det kvar?

4. Sist men inte minst, vilken plats på jorden vill du helst vakna upp på? Motivera!

När du tror dig veta svaret på våra frågor kan du mejla ditt svar till tavling@miljonlotteriet.se eller skicka per post till Miljonlotteriet, 435 83 Mölnlycke. Märk i så fall kuvertet med ”sängtävling”. Vi vill ha ditt svar senast den 15 november. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Se våra tävlingsregler här >>