Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Härliga högtider är på ingång! Ge bort en designklassiker som kan pryda bebisens rum i dopgåva. Hjälp studenten att komma i tid i livet med en klocka i examenspresent. Ge brudparet en ljus framtid genom tjusig ljushållare av svensk design. I vinstshoppen hittar du gåvor för alla tillfällen.

Fyra sätt att duka

Höj stämningen runt bordet på midsommarlunchen, studentfesten, födelsedagskalaset eller grillfesten genom en fin dukning. För omedelbar festkänsla – piffa med blommor, välj en fin duk och vik vackra servetter av kökshanddukar!

Presenter som får varje jubilar att jubla

När man fyller jämnt är det värt att fira lite extra. Här är sex exempel på vinster som passar perfekt att ge bort till dig själv eller ett födelsedagsbarn när du vinner stort.

SLÄCKTKALAS PÅ PLAJAN

Fira 60-åringen
Vad är väl bättre att fira tillsammans med nära och kära, och dessutom på en solig plats som gjord för avkoppling, god mat och bad? Så säg till barn och eventuella barnbarn att packa väskorna, solbrillorna och badbyxorna. Vart i världen din födelsedagsresa går är det bara du som bestämmer.

SÅ LÄNGE DU FYLLER ÅR FINNS DET HOPP

Fira 40-åringen
Känner du dig lite vilsen i början på medelåldern och fått idéer om att börja utmana dig själv? Då är ett fallskärmshopp som klippt och skuren för dig. Självklart sker hoppet tillsammans med instruktör och inkluderar en video som dokumenterar ditt äventyr.

FIRA MED EN RIKTIG UPP-LEVELSE

Fira 70-åringen
Det finns födelseballonger. Och så finns det födelsedagsballonger. I korgen under en varm luftballong kommer din födelsedag bokstavligen att stiga dig åt huvudet. Picknick, makalös utsikt och sällskap av tre härliga vänner ingår i detta äventyr. Dessutom resa och boende på hotell, så ni kan fira ordentligt på kvällen också.

FIRA MED SÅNG FRÅN DIN STORA IDOL

Fira 30-åringen
Med en konsertresa till en storstad där du kan kombinera en drömkonsert med ändlös shopping, kommer du aldrig glömma din födelsedag. Vem vill du se och var? Egentligen är det bara din fantasi, och artistens turnéschema, som bestämmer det.

LÅT FÖDELSEDAGEN BLI FARTFYLLD

Fira 50-åringen
Ibland behöver man känna sig ung igen. Och inget ställe är bättre än bakom ratten på en bil som du alltid drömt om. Unna dig en där taket kan fällas ned för ljumma sommarturer. Det är födelsedagspresent som heter duga det!

SALUTERA FLOTT PÅ ETT SLOTT

Fira 80-åringen
Fira dig själv som en kung eller drottning genom att bo på ett vackert slott, äta flott och sova gott. Runt om i Sverige finns många vackra slottsbyggnader som gör din födelsedag till en riktig högtid.