Skrapa en lott online och vinn en Volvo XC60

Kör världens bästa bil i vinter

När vägarna blir blanka av is och snön faller tungt finns ingen bättre bil än en Volvo XC60 – den klarar allt. Med sin eleganta interiör, nydanande teknik och atletiska formgivning väcker Volvos senaste trofé ett omedelbart ha-begär. Den här bilen, och många fler, kan du vinna på Miljonlotteriet.

För dig som uppskattar den svala skandinaviska stilen, präglad av naturliga och exklusiva material, är XC60 verkligen en fröjd för ögat. Modellen beskrivs som en atlet bland bodybuilders. Och den relativt nätta formgivningen är något som definitivt skiljer den från andra vräkigare modeller i SUV-kategorin. 
Massor av smart teknik
De T-formade LED-strålkastarna ger dig bästa möjliga sikt utan att blända mötande trafik. Perfekt i vintermörkret. Dessa, tillsammans med mängder av inbyggda säkerhetssystem, skyddar dig från kollision i de mest kritiska lägen. Men de tekniska funktionerna sträcker sig så mycket längre än så. I höga hastigheter anpassas styrningen automatiskt med små, mjuka korrigeringar vilket gör din körning extra behaglig.
Fantastiskt ljud i bilen

Med Bowers & Wilkins ljudsystem kan du njuta av din favoritmusik för exceptionell ljudkvalitet samtidigt som de olika navigationstjänster gör att du alltid hittar dit du ska. En bil som tar dig in i framtiden. Oavsett väglag.

Testa en skraplott nedan, så kan XC60 bli din

FAKTA

Snål, stark och en succé. Inte nog med att Volvo XC60 är Sveriges mest populära SUV, den har även blivit utsedd till Årets bil 2018. Detta välutrustade kraftpaket är drygt 4,7 meter långt och 2 meter bred, och rymligast i klassen enligt Volvo själva. 

Motor: 5-cylindrig, 2.400 cc, diesel.
Transmission: 6-stegad manuell låda, framhjulsdrift.
Effekt:175 hk/3.000 rpm.
Vridmoment: 420 Nm/1.500-2.750 rpm.
0-100 km/h: 9,8 sekunder.
Toppfart: 205 km/h.

Pris från: 334.900 kronor

Skrapa en lott på Miljonlotteriet