Anc vann 750 000 kronor

Skattletaren Anci sjunger av glädje efter att ha vunnit 750 000 kronor

Ancis intressen är sång och att geocaching. Denna gång hittade hon en rejäl skatt. Hon vann 750 000 kronor via Miljonlotten.

Från 500 000 till 750 000 kronor

För flera månader sedan insåg Anci att hon hade vunnit stort. Vid högvinstdragningen ökade vinsten med 250 000 kronor till smått ofattbara 750 000 kronor.

– Jag satt vid köksbordet när jag fick vinstmeddelandet. Det kändes overkligt, som en dröm. Är jag garanterad 500 000 kronor, tänkte jag. Nu vann jag till och med 750 000 kronor, berättar Anci.

Enklare vardag med vinsten

Med vinsten planerar Anci att göra vardagen roligare och bekvämare för sig och närstående.

– Vi har en stor tomt, så det blir nog en åkgräsklippare. Diskmaskinen gick sönder häromdagen, så vi tittar efter en ny. Jag kommer att bidra till nära och kära; min syster har fått lite välbehövda pengar, säger Anci.

Drömmer om att kryssa i Medelhavet

Paret gillar att resa. Lyfter hon blicken söderut, blir det med en kryssning i Medelhavet.

– Det har hänt mycket under åren, så man kan säga att jag förtjänar vinsten och lite lyx ska man väl unna sig, säger en glad Anci.

Hittade skatten

Anci har en speciell hobby som hon tänker fortsätta med. Hon är skattletare, och med 750 000 kronor i vinst letade Anci på rätt ställe denna gång.

– Jag gillar geocaching. Man letar efter "skattgömmor" via GPS, och det är bra för att hålla sig i form. Jag har till och med letat geocacher i USA, berättar Anci.

Sjunger ut sin glädje

Hennes andra stora intresse är att sjunga. Hon är med i två gospelkörer.

– Gospelkörerna ger mycket tillbaka i form av gemenskap, uttryck och glädje, säger Anci.

Spänningen och ändamålet

Anci prenumererar på Miljonlotten sedan 2016, och en av anledningarna är att överskottet går till IOGT-NTO:s ideella verksamheter, som lägerverksamheter för ungdomar.

– En av anledningarna till att vi började med Miljonlotteriet är att överskottet går till vettigt. Jag dricker inte alkohol, så det är en av anledningarna, avslutar Anci.

 

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Skrapa lotter