Ann-Maries son upptäckte storvinsten

Sonen upptäckte storvinsten

Ann-Marie hade helt missat att hon hade en vinstlott i hemmet. Det var först när hennes son hjälpte henne med att registrera lotterna för nitlottsdragningen som vinsten på 100 000 kronor uppenbarade sig. Nu ska de dela på vinsten.

Ann-Marie från Alfta har varit prenumerant hos Miljonlotteriet sedan hösten 2005 och gillar att få skraplotter hem till brevlådan. 

– Jag gick med från första början för att jag gillar skraplotter. Detta var första gången jag vann riktigt stort. Jag skrapar lotterna varje månad och ger dem sedan till min son som registrerar dem på hemsidan.

När storvinsten kom trodde Ann-Marie att hon bara gett sin son nitlotter. Men så var inte fallet. 

– Sonen registrerade dem sent en kväll. Vi bor nära varandra så han kom över till mig och berättade. Jag blev chockad och kunde knappt sova den natten. 

Ann-Marie valde att dela upp sin vinst i olika presentkort bland annat på Bosch, Jysk och Granngården. En snöslunga från Miljonlotteriets vinstshop blev det också.

– Det var inte så svårt att välja vad jag skulle göra för vinsten. Min son fick ett resepresentkort så han ska åka på en kryssning i Karibien. 

 Stort grattis önskar vi på Miljonlotteriet!

Ingrid vann ny bil
Möt fler av våra vinnare