Ann-Marie från Vaxholm vann 100 000 kr i Miljonbingo

Ann-Marie från Vaxholm vann 100 000 kronor på Miljonlotteriets vinnardag

Ann-Marie från Vaxholm vann 100 000 kronor i Miljonlotteriets högvinstdragning. Vinsten går till nära och kära – och att hjälpa barn som har social fobi.
– När ett barn inte vill gå i skolan så drabbar det en hel släkt. Hoppas att jag kan bidra med några kronor mot det, säger Ann-Marie.

Det var under onsdagen som Miljonlotteriets vinnardag avgjordes på vackra Hällsnäs strax utanför Göteborg. Där hade Ann-Marie från Vaxholm chans att vinna en miljon kronor och var garanterad 50 000 kronor. Lotten som till slut bestämde vinstsumman gav henne dubblat garantibelopp och 100 000 kronor. 
– Jättekul. Det är ju jättemycket pengar, säger Ann-Marie.

Vinst som hjälper hemmasittare
En stor del av pengarna kommer Ann-Marie att dela ut till barn och barnbarn, som hon gärna vill hjälpa med lite extra. Men hon vill även stötta barn med social fobi.
– När ett barn inte vill gå till skolan och det inte finns någon hjälp att få, drabbar det en hel släkt. Hoppas kunna bidra med några kronor som kan hjälpa mot det, säger Ann-Marie.

Spelar för en roligare vardag
Genom sitt bingospelande bidrar även Ann-Marie till Miljonlotteriets överskott som går till att motverka alkohol- och drogproblem i samhället bland barn och unga.
– En av anledningarna till att jag gick med i lotteriet en gång i tiden, säger Ann-Marie.

Möt fler av våra vinnare
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon