Ann-Christine från Åkersberga vann en halv miljon

Ann-Christin målar fram en halv miljon

En helt vanlig dag hemma i Åkersberga skrapade Ann-Christin fram storvinsten. Förvåning blandades med glädje. Det är inte första gången som hon vinner stort. Det gjorde hon 2018. Då vann hon 100 000 kronor. Nu vann Ann-Christin 500 000 kronor. 

Drömmen blir sann
När telefonen ringde och vinstbeskedet levererades var glädjen var påtaglig. Lyckan var enorm. Ann-Christin trodde inte att turen skulle slå till ytterligare en gång.  

– Kan det var sant, tänkte jag. Otroligt! Det som man alltid har drömt om har hänt, säger en lycklig Ann-Christin.

Skrattade hysteriskt
Familjen samlades tillsammans i huset. Lyckan var inte mindre för att det var andra gången hon vunnit hos Miljonlotteriet. Tvärt om. Glädjen och firandet var desto större än sist.

– Vi skrattade hysteriskt och jag firade tillsammans med min man och två vuxna barn, berättar Ann-Christin.

En egen ateljé
Ann-Christin är en aktiv pensionär som deltar på skrivarkurs och målar. Den stora hobbyn är att måla akryl och akvarell. Hon är en aktiv konstnär som deltagit i Konst i Roslagen.

– Som nybliven pensionär målar jag en del. Det hade varit fantastiskt att ha en egen ateljé närmare bostaden, drömmer Ann-Christin.

Dubbel glädje
När telefonen ringde och vinsten meddelades blev det dubbel glädje. Samtidigt som en plan att resa med sina barnbarn sjösattes.

– Jag var sjuk vid vinsttillfället, så vinsten gjorde nytta, dels för själva vinsten, dels för att jag även fick något att se fram emot. Nu längtar jag till att resa med mina barnbarn till Rhodos, berättar Ann-Christin.

Bra ändamål
Det finns många anledningar till att spela hos Miljonlotteriet, en av dessa är ändamålet.

– Jag tycker att kombinationen är bra. Att överskottet går till  bra saker. Som att informera om nykterhet. Samt att lotterna naturligtvis skapar lite spänning i vardagen, avslutar Ann-Christin. 
 

Möt fler av våra vinnare
Skrapa lotter
Upptäck nya Miljonmorgon